Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Clooney ranką susilaužė trinktelėdamas automobilio durelėmis

George'as Clooney pasijuokė iš pranešimų, kad ranką susilaužė per pavojingą motociklo avariją, ir sakė, kad iš tikrųjų susižalojo ją trinktelėdamas mašinos durelėmis.
R.Clooney
R.Clooney / AFP/„Scanpix“ nuotr.

49 metų G.Clooney šį mėnesį gydėsi privačioje Šveicarijos klinikoje „Ars Medica“, netoli savo atostogų vilos prie Italijos Komo ežero.

Europos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad aktorius savo motociklu „Harley Davidson“ su drauge Elisabetta Canalis važinėjosi aplink Lugano ežerą, esantį Italijos ir Šveicarijos pasienyje, nugriuvo ir taip susižeidė.

Tačiau žvaigždė tik pasijuokė ir tą incidentą pavadino paprasčiausia trauma iš nerangumo. Jo atstovas People.com sakė: „Tikrai buvo nelaimingas atsitikimas ir tikrai jis susilaužė ranką. Jis nevažiavo motociklu, tai įvyko ne Šveicarijoje... Jis buvo savo valdose Italijoje ir privėrė ranką mašinos durelėmis.“

„Gydytojas sakė, kad jis gyvens dar 30–40 metų, o tvarstant ranką nenukentėjo joks gyvas padaras“, – pajuokavo atstovas.

Tai ne pirmas su automobiliais susijęs aktoriaus sužeidimas – beveik prieš dvejus metus G.Clooney ir tuometė draugė Sarah Larson patyrė kaulų lūžių, kai važiuodami motociklu Naujajame Džersyje susidūrė su automobiliu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius