Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Courtney Love prarado dukters globą

Rokerė Courtney Love prarado teisę į savo paauglės dukters Frances Bean Cobain globą.
Courtney Love
Courtney Love / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, tai jau antrasis kartas, kai moteriai atimamos globos teisės. 17-mete C.Love ir velionio grupės „Nirvana“ lyderio Kurto Cobaino dukra rūpintis dabar pavesta muzikanto motinai ir seseriai. Kol kas tiksliai neskelbiama, dėl kokių priežasčių pasikeitė merginos globėjai.

Pagal į žiniasklaidą patekusius penktadienį aukščiausiame Los Andželo teisme užpildytus dokumentus, Wendy O'Connor, K.Cobaino motina ir jo sesuo Kimberly Dawn Cobain pavadintos laikinomis jo dukters globėjomis. Taip pat nurodoma, kad globėjos privalo suteikti Frances „laikiną rūpestį, globą ir paramą“, taip pat „saugoti turtą nuo praradimo ar pakenkimo“.

Nurodyta, kad teismo posėdis, kurio metu bus paskelbtas „pagrindinis globėjas“, įvyks vėliau.

C.Love advokatas antradienį paneigė kalbas, kad globa iš jos atimta dėl atsinaujinusio piktnaudžiavimo narkotinėmis medžiagomis. „Courtney yra švari jau ne vienus metus ir jaučiasi nuostabiai“, – amerikiečių žurnalui „People“ tvirtino jis. Advokatas pridūrė, kad Frances jau 17 ir ji yra „stiprus vaikas“, o sprendimą mergaitė priėmė pati. K.Cobaino dukra išreiškė norą gyventi su savo močiute Wendy.

Pirmąjį kartą dukters globą C.Love prarado 2003-iaisiais po to, kai perdozavo medikamentų. 11-metė Frances Bean tada buvo atiduota globoti močiutei, o motina susigrąžino teisę į globą 2005-aisiais. C.Love duktė gimė 1992-ųjų rugpjūtį, praėjus vos 6 mėnesiams po to, kai moteris ištekėjo už K.Cobaino Honolulu, Havajuose. Garsus muzikantas nusižudė 1994-ųjų balandžio 8-ąją. Anksčiau C.Love yra viešai sakiusi, kad būti vieniša motina yra labai sunku. Prieš keletą mėnesių 45-erių rokerė prisipažino savo bičiuliams esanti visiškame finansiniame dugne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius