Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Adele ruošiasi operacijai – iki metų pabaigos atšaukti visi jos koncertai

Britų dainininkė Adele skaudančia širdimi buvo priversta atšaukti visus šiemet suplanuotus koncertus – 23-ejų metų mergina ruošiasi gerklės operacijai.
Adele
Adele / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Adele

Spalio pradžioje dėl gerklės negalavimų atlikėjai teko atsisakyti muzikinio turo po Jungtines Amerikos Valstijas. Tačiau panašu, kad Adeles sveikata blogėja – buvo atšaukti visi jos suplanuoti koncertai Jungtinėje Karalystėje iki pat šių metų pabaigos.

Adelei teks iškentėti gerklės operaciją ir kurį laiką leisti ilsintis, tausojant balsą po operacijos. Gydytojai tikisi, kad dainos „Someone Like You“ žvaigždė greitai atsigaus po operacijos.

„Labai apgailestaujame, kad Adele buvo priversta atšaukti likusius gyvus koncertus ir reklaminius pasirodymus 2011-aisiais metais. Jai bus atliekama operacija, kuri sušvelnins dabartines jos gerklės problemas. Tikimės visiško atsigavimo. Gydytojai jai patarė pailsinti balsą ir prieš žvelgiant į bet kokį darbų grafiką visiškai atgauti jėgas“, – sakė dainininkės atstovas spaudai.

Atstovas pranešė, kad visiems, kurie buvo įsigiję bilietus į britų žvaigždės koncertus, bus grąžinti pinigai.

„Atsiprašome už nepatogumus ir nusivylimą, kurį sukėlėme, ir dėkojame už supratingumą“, – teigė jis.

Adele užklupusi liga ją privertė panaikinti šešis suplanuotus koncertus Vulverhamptone, Blakpule, Bornmute, Kardife ir Plimute.

Ketvirtadienį atlikėja buvo nufotografuota prie savo namų Londone. Išskirtinio balso savininkė atrodė pasiligojusi, veidą slėpė po juoda skrybėle ir akiniais nuo saulės.

Antradienį Didžiojoje Britanijoje vyko žurnalo „Q“ muzikos apdovanojimai, kuriuose buvo paskelbta, kad Adele laimėjo net du prizus. Ligos kamuojama mergina atsiimti apdovanojimų neatvyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius