Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkės Ciaros nėštumo fotosesija sukėlė diskusijų bangą: skoninga ar juokinga?

Antrojo vaikelio netrukus susilauksianti dainininkė Ciara (31 m.) paskutines nėštumo dienas įamžino žurnalo „Harper's Bazaar“ fotosesijoje. Tačiau kai kurie šios nėštumo fotosesijos kadrai sulaukė prieštaringų vertinimų.
Ciara
Ciara / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Nėštumo fotosesijoje Ciara fotografavosi vilkėdama vien „Levi“ džinsus ir nuogą krūtinę pridengusi rankomis. Kituose kadruose su ja, jau vilkinčia baltus vyriškus, tačiau prasagstytus marškinius, pozuoja ir dvejų metų sūnus Future jaunesnysis.

Dar vienoje nuotraukoje dainininkė vilki šlapius baltus marškinėlius ir pozuoja praskėtusi kojas, kitam kadre ji – visiškai nuoga, vilkinti permatomą plastmasinį lietpaltį.

Tačiau daugiausiai diskusijų sulaukė nuotrauka, kurioje kartu su Ciara ir jos sūneliu įamžintas ir daininininkės vyras, amerikietiškojo futbolo žvaigždė Russellas Wilsonas. Tiesa, nuotraukoje tesimato vien jo rankos, apglėbusios žmonos pilvą... Kritikams užkliuvo ne tik tai, kad už žmonos pasislėpęs Russellas Wilsonas atrodo juokingai, bet kad ir tame pačiame kadre Ciara laiko ant rankų savo nuogą sūnų – visi ši kompozicija atrodo ganėtinai keistai.

Just The 4 Of Us. ❤️ @harpersbazaarus

A post shared by Ciara (@ciara) on

Internautai pasidalijo į dvi puses – vieni gyrė šią kitokią Ciaros nėštumo fotosesiją, o kitiems ji pasirodė juokinga ir nė trupučio neskoninga. Į diskusiją buvo įtraukta net kita dainininkė, gera Ciaros draugė Kelly Rowland, kuri netyčia paspaudė „patinka“ prie neigiamo komentaro po Ciaros nuotrauka.

Tai neliko nepastebėta ir Kelly Rowland suskubo pasiteisinti: „Ši mano brangios draugės ir jos gražios šeimos nuotrauka verčia mane šypsotis, ir negaliu patikėti, kad kas nors rimtai galėtų pagalvoti, jog aš „palaikinau“ negatyvų komentarą apie moterį, į kurią žiūriu kaip puikią Mamą, nuostabią žmoną ir mylimą draugę. Atsitiktinumų pasitaiko“.

15min primena, kad Ciara ir Sietlo „Seahawks“ komandos pagrindinis žaidėjas susituokė pernai liepos 6-ąją Pekfortono pilyje Anglijoje ir po trijų mėnesių pranešė, kad laukia šeimos pagausėjimo. Dainininkės dvejų metų sūnaus tėvas – jos buvęs sužadėtinis reperis Future.

A post shared by Ciara (@ciara) on

A post shared by Ciara (@ciara) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius