Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Danielis Craigas ir Rachel Weisz pirmąsyk po slaptų vestuvių pastebėti drauge

Prieš mėnesį aktoriai Danielis Craigas ir Rachel Weisz apstulbino gerbėjus žinia apie netikėtas ir slaptas vestuves. Tačiau dabar, regis, pora nutarė nebesislėpti. Niujorko oro uoste jiedu ėjo susikabinę už rankų ir atrodė laimingi. Fotografams pirmąsyk pavyko aktorius nufotografuoti kartu po to, kai jie tapo vyru ir žmona.
Rachel Weisz ir Danielis Craigas
Rachel Weisz ir Danielis Craigas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nors D.Craigas stengėsi pernelyg neišsiskirti iš minios, o akis slėpė po tamsiais akiniais, R.Weisz sunku buvo nepastebėti. Lengvai atpažįstama aktorė buvo meiliai įsikabinusi vyrui į ranką.

Pora susituokė praėjusį mėnesį stebint tik keturiems žmonėms. Dailymail.co.uk žiniomis, ceremonijoje dalyvavo 18-metė D.Craigo dukra Ella ir 4-erių R.Weisz sūnus Henry bei du poros draugai, buvę ir aktorių vedybų liudininkais.

Pirmąsias nuotraukos, kuriose Danielis Craigas ir Rachel Weisz pirmąsyk užfiksuoti kartu po vestuvių, pamatyti galite paspaudę čia.

Aktoriai ne vienerius metus buvo draugai, pirmąsyk žinios apie galimą jų romaną pasirodė praėjusių metų lapkritį, po to, kai jie nusifilmavo naujame siaubo filme „Svajonių namai“ (angl. „The Dream House“). R.Weisz ir D.Craigas kaip įmanydami neigė kalbas apie jų santykius, tačiau vėliau paaiškėjo, kad abejonių būti negali ir jiedu pora – susikabinę už rankų jie šventė Kalėdas Somersete, Didžiojoje Britanijoje.

Prieš tapdami pora abu aktoriai turėjo ilgalaikių santykių. R.Weisz net devynerius metus buvo kartu su filmo „Juodoji gulbė“ režisieriumi Darrenu Aronofsky, o D.Craigas buvo susižadėjęs su prodiusere Satsuki Mitchell, su kuria susitikinėjo penkerius metus.

Beje, netrukus D.Craigas trečiąsyk suvaidins slaptąjį agentą Džeimsą Bondą, mat jau paskelbta, jog pavadinimo kol kas neturintis 23-iasis vadinamosios bondiados filmas pasirodys 2012-ųjų spalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius