Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Beckhamas išsitatuiruos „intymią vietą“?

Futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas, iki šiol savo kūną išmarginęs 30 tatuiruočių, neatsisako galimybės šį skaičių gerokai padidinti.
Victoria Beckhman ir Davidas Beckhamas
Victoria Beckhman ir Davidas Beckhamas / Dailymail.co.uk nuotr.

Davido pažadas išsitatuiruoti ir vyrišką savo pasididžiavimą nėra vien tik kaprizas ar pokštas. Apie šį savo norą futbolininkas pareiškė viešai, TV laidoje. Žvaigždę kalbino linksmuolis Craigas Fergiusonas.

Kai pokalbių laidos metu kalba pasisuko apie tatuiruotes, laidos vedėjas pasiteiravo, ar futbolininko „vyriškos zonos“ taip pat tatuiruotos, rašo TVNET.

„Dar neišsitatuiravau, bet galvoju apie tai“, – sakė Davidas. Tuomet laidos vedėjas pasiūlė žvaigždei kartu keliauti į „vyriškumų“ tiuningo saloną.

„Skamba patraukliai“, – pripažino Beckhamas. Vis dėlto jis prieš tai nori gerai apgalvoti tokios tatuiruotės dizainą.

Beje, kyla abejonių, ar tokia tatuiruotė patiktų besilaukiančiai futbolininko žmonai Victoriai Beckham. „Kiekvieną kartą, kai darausi naują tatuiruotę, ji vis prašo laiutis“, – prisipažino Davidas.

„Man, asmeniškai, tatuiruotės patinka. manau, kad atrodysiu su jomis „kietai“ net ir sulaukęs 75-erių“, – tvirtina sportininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius