Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Beckhamas svarsto pirkti George'o Clooney vilą

Futbolininkas Davidas Beckhamas laužo galvą – ar verta išleisti 26 mln. svarų sterlingų (apie 102 mln. Lt) už vilą prie ežero Italijoje. Beje, pinigus jis turėtų mokėti prabangią rezidenciją nutarusiam parduoti bičiuliui aktoriui George‘ui Clooney.
Davidas Beckhamas
Davidas Beckhamas / „Scanpix“ nuotr.

G.Clooney nutarė vilą parduoti nusivylęs, kad aplink ją nuolat slankioja gerbėjai ir fotografai. Tačiau jei ją įsigytų garsioji Beckhamų šeimyną, kažin, ar situacija pasikeistų. Dailymail.co.uk duomenimis, D.Beckhamas su žmona jau derasi su G.Clooney dėl galimo jo nuosavybės prie Komo ežero įsigijimo. Įspūdinga vila yra Laglio miestelyje, kuris yra vos už 60 km nuo Milano. Vieta ypač svarbi D.Beckhamui, kuris nuo gruodžio, kai ėmė žaisti už Milano futbolo klubą, gyvena viešbutyje.

Didžiuliuose rūmuose, pavadintuose „Villa Oleandra“, yra 30 kambarių. D.Beckhamas su žmona Victoria jau ten yra lankęsis praėjusiais metais kaip G.Clooney svečias. „Aš pamilau tą nuostabų kraštovaizdį. Ten tylu, ramu ir visai netoli Milano. Vieta išties puiki šeimai“, – Italijos spaudos žiniomis, draugams sakė 34-erių futbolininkas. Tiesa, jis turi konkurentą – tai rusų verslininkas, degtinės magnatas Rustamas Tariko.

Beje, Laglio miestelio meras apgailestavo, kad G.Clooney išsikraustys, mat šis jau buvo tapęs vienu iš vietiniu gyventojų ir atnešė į miestelį žavesio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius