-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Davidas Hasselhoffas nori sugrįžti į televizijos talentų šou

Aktorius Davidas Hasselhoffas prašo savo gerbėjų žinutėmis atakuoti Simoną Cowellą, kad šis pakviestų jį dalyvauti televizijos šou „Britanijos talentai“ („Britain's Got Talent“) vertinimo komisijoje.
Davidas Hasselhoffas
Davidas Hasselhoffas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

JAV televizijos serialų „Gelbėtojai“ („Baywatch“) ir „Ratuotas riteris“ („Knight Rider“) žvaigždė šiemet buvo atleistas po vos vieno sezono talentų atrankos, kurioje jam talkino S.Cowellas, aktorė Amanda Holden ir komikas Michaelas McIntyre'as.

Dabar D.Hasselhoffas yra pasiryžęs sugrįžti į šou ir net pradėjo internetinę kampaniją, kuria siekia įtikinti S.Cowllą, kad jis esąs tinkamiausias kandidatas į komisijos narius.

„Atėjo laikas veikti Hoffo gerbėjams. Jeigu norite mane vėl išvysti „Britanijos talentuose“, prašau, praneškite Simonui Cowellui per „Twitter“, ką jūs apie tai manote. Neužmirškite užsukti į jų svetainę ir „Facebook“ tinkle“, – rašo D.Hasselhoffas savo internetiniame tinklaraštyje.

„Pradėkite nuo „WeWantTheHoffBackOnBGT“ tinkle „Twitter“ ir tęskite toliau. Laikas suduoti stiprų smūgį. Labai tikiu jumis ir jie negali nepaisyti jūsų noro mane sugrąžinti. Su meile ir pagarba, DH“, – rašo jis.

Šešios naujausios televizijos laidos „Britanijos talentai“ pradedamos filmuoti nuo Naujųjų metų. S.Cowellas dar nepranešė, kas pakeis D.Hasselhoffą vertinimo komisijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius