Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl nepakeliamų skausmų popžvaigždė Peteris Andre buvo nugabentas į ligoninę

Nuo paslaptingos ligos kenčiantis Australijos dainininkas šeštadienio naktį buvo priverstas atšaukti pirmąjį koncertinio turo koncertą Didžiojoje Britanijoje ir pasinaudoti skubia medikų pagalba.
Peter Andre
Jordan ir Peteris Andre / „Scanpix“ nuotr.

Buvusi Andre žmona Katie Price socialiniame tinklalapyje „Twitter“ paskelbė sužinojusi, kad P.Andre vadybininkai pranešė apie jo pablogėjusią sveikatą.

„Man sakė, kad bus paskelbtas pranešimas apie tai, kad skrandžio skausmų kamuojamas Peteris buvo skubiai išgabentas į ligoninę“, – savo 700 tūkstančių gerbėjų paskelbė K.Price. Pernai su dainininku išsiskyrusi moteris pridūrė: „Tikiuosi Peteriui bus viskas gerai“.

Netrukus po to P.Andre vadybininkai išplatino K.Price žodžius patvirtinantį pranešimą, kad dainininkas į ligoninę pateko kamuojamas „nepakeliamo skausmo“. Skrandžio skausmais besiskundusiam dainininkui jau yra nustatyta tulžies akmenligė. Šių metų liepos mėnesį P.Andre buvo patyręs ir širdies priepuolį.

„Šiuo metu jis yra atidžiai stebimas, jam daromi tyrimai“, – teigiama pranešime. Planuojama, kad šeštadienio vakarą neįvykęs koncertas, pagerėjus atlikėjo būklei, turėtų būti surengtas gruodžio 21 dieną.

„Mes esame labai susirūpinę Peterio būkle ir šiuo metu mes nežinome, kas jam sukelia tiek daug skausmo. Peteris labai nusivylė, kad negalėjo pasirodyti koncerte, į kurį buvo išpirkti visi bilietai“, – teigė P.Andre vadybininkė Claire Powell.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius