-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl trečios krūties pasaulyje išgarsėjusi Jasmine Tridevil gali būti apsišaukėlė

Panašu, kad amerikietė Jasmine Tridevil, kuri vos per dieną išgarsėjo visame pasaulyje dėl to, kad po plastinės operacijos džiaugiasi trečia krūtimi, gali būti apsišaukėlė, rašo usmagazine.com. Įtariama, kad 21-erių Jasmine viso labo nešioja krūties protezą.
Jasmine Tridevil
Jasmine Tridevil / Facebook.com nuotr.

Jasmine Tridevil pasakojimą apie savo trečią krūtį skaitykite čia. Mergina tikino, kad jai buvo atlikta plastinė operacija, o trečios krūties šiai prisireikė tam, kad ja nebesidomėtų vyrai. 

Vis dėlto trečiadienį pasigirdo kitokių kalbų: tarptautinio Tampos oro uosto policijos departamentas informavo, kad kartą pareigūnai aptiko vogtą krepšį, o vienas iš daiktų jame – trečios krūties protezas – priklausė Jasmine. Departamento teigimu, pati Jasmine pareigūnus tikino, kad protezas priklauso jai, jo vertė – 5 tūkst. dolerių.

Dėl savo pasakojimų Jasmine vos per dieną išgarsėjo visame pasaulyje – mergina dalino interviu skirtingiems leidiniams, radijo ir televizijos kanalams. Tačiau neįtikinamai ji kalbėjo radijo stoties „Orlando‘s Real Radio“ eteryje: mergina atsisakė atskleisti ją neva operavusio gydytojo vardą tikindama, kad to neleidžia sutartis, o apie policijos rastą protezą tepasakė tiek, kad operaciją pasidarė po įvykio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius