-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Demi Moore sudarė taikos sutartį su jos nuotraukas išspausdinusiu australų žurnalu

Demi Moore ginčas su Australijos paskalų žurnalu, išspausdinusiu nuotraukas iš 2008 metais vykusio garsenybių vakarėlio, kurį surengė ši Holivudo aktorė, buvo išspręstas taikos sutartimi, pirmadienį pranešė jos advokatas.
Ashtonas Kutcheris ir Demi Moore 2010-aisiais
Ashtonas Kutcheris ir Demi Moore / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Demi Moore

47 metų D.Moore padavė į teismą žurnalą „New Idea“ dėl virtinės nespalvotų nuotraukų, kuriose buvo įmažinta pati aktorė, jos dukra Rumer Willis, reperis Seanas Combsas, pravarde Diddy, taip pat aktoriai Cameron Diaz bei Orlando Bloomas.

Buvo numatyta, kad D.Moore asmeniškai atvyks į Australijos federalinį teismą paliudyti, kad minėtos nuotraukos priklausė jai, todėl žurnalas „New Idea“ esą pažeidė jos privatumą ir autoriaus teises, kai 2008 metų kovą jas išspausdino.

Tačiau teisėjas Johnas Middletonas nurodė, kad filmų „Vaiduoklis“ ir „Griausmingieji Čarlio angelai“ žvaigždei nebereikia duoti parodymų byloje, kurios nagrinėjimas turėjo prasidėti pirmadienį.

„Kalbant apie žiniasklaidos interesą, atrodo, bus daug nusivylusių gerbėjų, kad ponia Moore ryt neatvyks duoti parodymų“, – sakė teisėjas.

Aktorės advokatas sakė, kad reikalas „iš principo išspręstas“ ir dabar bus parengtas konfidencialus susitarimas, kuris antradienį bus pateiktas teismui.

Skelbiama, kad nuotraukos iš D.Moore organizuoto uždaro vakarėlio, kuris vyko po „Oskarų“ teikimo ceremonijos, vertos daugiau nei 200 tūkst. JAV dolerių.

D.Moore ketino teisme tvirtinti, kad žurnalistas slapta prasmuko pro apsaugininkus ir padarė nuotraukų, kurias ji buvo paruošusi kaip atminimo dovaną vakarėlio svečiams, kopijas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius