-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiosios Britanijos princas Harry taps komiksų herojumi

Didžiosios Britanijos princas Harry netrukus galės papildyti savo pasiekimų sąrašą, kai taps vienos komiksų knygelės, turinčios pasirodyti ateinantį mėnesį, pagrindiniu veikėju, pranešė leidybos bendrovė „Bluewater Productions“.
The Royals: Prince Harry (viršelis)
The Royals: Prince Harry (viršelis) / „Scanpix“ nuotr.

Knygelė „Karališkosios šeimos nariai: princas Harry“ (The Royals: Prince Harry) taps paskutine „Bluewater“ komiksų serijoje apie Britanijos karališkąją šeimą. Šios knygelės leidžiamos nuo šių metų balandžio; jas sukurti įkvėpė Harry brolio princo Williamo vestuvės su Kate Middleton.

Princas Harry, kuris yra trečiasis eilėje į Britanijos sostą, tapęs komiksų herojumi, galės lygiuotis su kitomis panašiai pagerbtomis garsenybėmis, tokiomis kaip dainininkai Lady Gaga ir Justine'as Bieberis bei futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas.

Naujoje knygelėje bus nupasakota visa princo Harry gyvenimo istorija, įskaitant „jo motinos princesės Dianos ir tėvo princo Charleso auklėjimą, audringus vakarėlius ir karinę tarnybą“, žada „Bluewater“.

Leidykla knygą apie Harrry planuoja išleisti dviem formatais: 32 puslapių komiksų knygelę ir specialų kolekcininkams skirtą grafinį romaną. Abi knygos tikriausiai bus pradėtos pardavinėti knygynuose ir internetu rugpjūčio 24 dieną.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius