Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dita Von Teese nori būti normali

Dita Von Teese, buvusi Merilyn Mansono žmona, per Helovino šventę taps „normalia“ mergaite, praneša pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Dita von Teese
Dita von Teese / „Scanpix“ nuotr.

Burleskos šokėja, stebinanti balta veido oda, ryškiai raudonomis lūpomis, varno juodumo plaukais bei neįprastais drabužiais, juokauja, kad per karnavalą, pasirodžiusi kaip paprasta mergaitė, svečių gali būti neatpažinta.

Duodama interviu televizijos „Channel 4's“ laidai „Frock Me“, Dita kalbėjo: „Per Helovino vakarą apsirengsiu kaip „normali“ mergaitė – pasitepsiu odą įdegio kremu ir apsimausiu džinsus. Žmonės stebėsis, kodėl atėjau be kostiumo. Bet tai ir bus mano kostiumas, nes niekada gyvenime taip nesirengiu“.

Dita neseniai atskleidė, kad kažkada sau prisiekė niekada nenešioti džinsų, o savastį išreikšti 40-ųjų mados korsetais ir suknelėmis.

„Visada jaučiau, kad drabužiai leidžia parodyti pasauliui save tokį, kokiu nori atrodyti kitų akyse. Nesmerkiu tų, kurie nešioja džinsus, bet nuo jaunų dienų žinojau, koks stilius man prie širdies“, – pasakojo Dita.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius