Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Divergentės“ žvaigždė Theo Jamesas vestuves atidėjo dėl jausmų Shailene Woodley?

Jau kovo 18 dieną į Lietuvos kino teatrus atkeliauja ilgai laukta fantastinė juosta „Divergentės serija: lojalioji“ („The Divergent Series: Allegiant“). Šios istorijos gerbėjai džiūgauja: anonse atskleidžiami pagrindinių herojų Tris ir Ketverto jausmai leidžia spėti, kad karštoji pora dar labiau suartės.
Theo Jamesas ir Shailene Woodley filme „Divergentės serija: lojalioji“
Theo Jamesas ir Shailene Woodley filme „Divergentės serija: lojalioji“ / Kadras iš filmo

Tačiau filmo mėgėjus domina ir kitas klausimas: kodėl pagrindinis aktorius Theo Jamesas prieš premjerą atidėjo savo vestuves? Ar gali būti, kad tai įvyko dėl jausmų žaviai filmo partnerei Shailene Woodley? 

31-erių britas Theo Jamesas laikomas vienu seksualiausių aktorių Holivude. Šį titulą jis pelnė suvaidinęs juostose „Divergentė“ ir „Insurgentė“ ir neabejojama, kad po trečiosios dalies pasirodymo jo gerbėjų būrys tik didės. Tačiau jie tikisi, kad Theo Jamesas ir realiame gyvenime bus su Shailene Woodley...

Tačiau aktorius ruošiasi vesti kitą – airių aktorę Ruth Kearney, su kuria susitikinėja jau daugiau nei septynerius metus, o 2015-aisiais susižadėjo. Tiesa, dėl viešai neskelbiamų priežasčių pora vestuves atidėjo. Ar dėl to kalti filmavimo aikštelėje neva užsimezgę jausmai?

Filme be pagrindinių žvaigždžių Shailene Woodley ir Theo Jameso taip pat pamatysime tokius gerai žinomus aktorius kaip Zoe Kravitz, Naomi Watts, Anselį Elgortą, Maggie Q, Octavią Spencer ir Jeffą Danielsą.

Trečioje „Divergentės“ dalyje Tris su ištikimaisiais bendražygiais keliauja už sienos, juosiančios Čikagą, ribų. Čia bičiuliai susiduria su paslaptinga organizacija, vadinančia save „Genetinės Gerovės Biuru“, o netrukus patenka į nuožmaus karo epicentrą. Atsakymų ieškanti Tris netrukus suvokia, kad karas nulems ne tik jos pačios, bet ir viso pasaulio likimą. 

Trečioji pasauliniais bestseleriais vadinamų knygų adaptacija „Divergentės serija: lojalioji“ kino teatruose – jau nuo kovo 18 dienos. Intriguojantį anonsą galite pamatyti čia:

VIDEO: Filmo „Divergentės serija: lojalioji“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius