Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizaineriui Juozui Statkevičiui nuotaka Kate Middleton priminė Monako princesę Grace Kelly

Ir štai paaiškėjo didžioji intriga – Kate Middleton nėriniuotą dramblio kaulo vestuvinę suknelę kūrė dizainerė Sarah Burton, anapilin iškeliavusio Alexanderio McQueeno įpėdinė. Lietuvos dizaineriui Juozui Statkevičiui nuotakos suknele pasidabinusi Kate Middleton priminė Monako princesę Grace Kelly.
Kate Middleton savo vestuvių dieną dizaineriui Juozui Statkevičiui priminė Grace Kelly (dešinėje), 1956 metų balandį ištekėjusią už Monako princo Rainier III.
Kate Middleton savo vestuvių dieną dizaineriui Juozui Statkevičiui priminė Grace Kelly (dešinėje), 1956 metų balandį ištekėjusią už Monako princo Rainier III. / „Scanpix“ nuotr., 15min.lt fotomontažas

Bakingamo rūmai nuo praėjusių metų lapkričio mėnesio, kai įvyko princo Williamo sužadėtuvės su Kate Middleton, bandė paslaptyje išlaikyti visas detales, susijusias su būsimosios nuotakos suknele. Tačiau artėjant karališkosioms vestuvėms viešumoje pradėta aptarinėti, kad ne kas kitas, o britė S.Burton laimėjo šį garbingą užsakymą.

Esą, kai Bakingamo rūmai pernai paprašė mados žurnalų redaktorių ir stilistų patarimo, „Vogue“ redaktorė Alexandra Shulman rekomendavo S.Burton, kuri A.McQueenui pernai nusižudžius perėmė kūrybos direktoriaus pareigas jo kompanijoje. Kalbėta, kad suknelė bus pačios K.Middleton idėjų ir S.Burton aukštosios mados išmanymo derinys.

J.Statkevičius: skonis ir saikas visada laimi

V. Ovadnevo nuotr./Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius

Garsiausias Lietuvos drabužių dizaineris, teatro kostiumų dailininkas Juozas Statkevičius paprašytas įvertinti Kate Middleton vestuvinę suknelę, sakė: „Suknelė labai klasikinė ir tradicinė, labai panaši į Monako princesės Grace Kelly! Galite palyginti. Skonis ir saikas visada laimi, ką aš kartoju visur ir visada. Plonas liemuo visada gražu!“ 

J.Statkevičius dar kartą priminė, kad klasika laimi visur ir būtų gerai, jog lietuviai tai suprastų. „Dauguma mūsų jaunavedžių pasiduoda neprofesionalių dizainerių liguistai fantazijai ir atrodo juokingai, ką nesunku pastebėti mūsų  žurnaluose. Taigi, daugiau skonio ir klasės. Vestuvės ne porno šventė ir ne karnavalas!“, – sakė Lietuvos mados guru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius