Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dosnioji Oprah Winfrey žiūrovams padovanojo 275 naujutėlius automobilius (video)

Garsioji Amerikos TV laidų vedėja Oprah Winfrey veda paskutinį savo garsiojo šou sezoną ir dėl to, akivaizdu, tik dar labiau neriasi iš kailio.
Oprah Winfrey
Oprah Winfrey / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

56-erių O.Winfrey antradienį antroje kasmečio „Mėgstamiausių daiktų“ ciklo laidoje kiekvienam savo laidos žiūrovui studijoje – 275 žmonėms – padovanojo naujutėlaitį automobilį  „VW Beetle“.

„Mėgstamiausi Oprah daiktai“ – kasmet rodoma laidos „Oprah Winfrey Show“ dalis, skirta šventiniam laikotarpiui. Šio ciklo metu garsi vedėja dalijasi dovanų patarimais ir pati dalija, jos nuomone, vertas dėmesio dovanas. Kasmet O.Winfrey sudaro ir dovanų sąrašą, pagal kurį apdovanojami jos laidos žiūrovai studijoje.

Apie dovanojamus „VW Beetle“ žiūrovams O.Winfrey pranešė drauge su Kalėdų Seneliu. Žinią apie dovaną minia sutiko isteriško džiaugsmo klyksmais. Laimingiesiems atiteko patobulintas „VW Beetle“ modelis, kuris automobilių salonuose pasirodys tik kitą rudenį.

Praėjusią savaitę garsioji televizijos laidų vedėja žiūrovus studijoje pradžiugino televizoriais „Sony“, kruizais po Karibų jūrą bei „Apple iPad“, kurį pavadino visų laikų mėgstamiausiu daiktu. Taip pat žiūrovai gavo kašmyro megztinių, avikailio batų, prabangių rankinių. 

„Dovanos – ne esmė. Šie dalykai smagūs, bet svarbiausia – viltis. Kad galėtumėte žinoti, kad šis tas magiško, nuostabaus ir džiugaus gali įvykti tuomet, kai mažiausiai tikitės“, – tikino O.Winfrey.

Ji jau pagarsėjo dosnumu – rugsėjį laidos žiūrovus išsiuntė pailsėti į Australiją 25-ojo laidos sezono pradžios proga. Į Sidnėjų laiminguosius skraidino aktorius Johnas Travolta.

Kitąmet O.Winfrey palieka savo stulbinamai populiarų šou, kad galėtų daugiau dėmesio skirti asmeniniam kabelinės televizijos tinklui OWN. „Šis šou buvo visas mano gyvenimas ir myliu jį tiek, kad žinau, kada metas atsisveikinti. 25 metai yra nuostabus skaičius ir puikiai tam tinkamas laikas“, – sakė ji.

 Milijardierė

Žurnalo „Forbes“ šių metų rugsėjo duomenimis, O.Winfrey turtas viršijo 2,7 mlrd. JAV dolerių (6,9 mlrd. Lt). 

Nuotraukų iš filmavimo pamatyti galite čia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius