Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eddie Murphy gali tapti „Oskarų“ teikimo ceremonijos vedėju

JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimai – „Oskarų“ teikimo ceremonija – neabejotinai vienas svarbiausių kino pasaulio įvykių. Būsimo, jau 84-ojo, renginio prodiuseris Brettas Ratneris prasitarė, kad aktorius Eddie Murphy gali tapti artėjančio renginio vedėju.
Eddie Murphy
Eddie Murphy / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Deadline.com, E.Murphy jau išreiškė susidomėjimą garbingomis pareigomis. Netrukus turėtų paaiškėti, ar JAV Kino meno ir mokslo akademija pritars jo kandidatūrai. 50-metis aktorius laikomas vienu iš Holivudo komikų-veteranų.

E.Murphy buvo nominuotas „Oskarui“ geriausio antro plano aktoriaus kategorijoje už vaidmenį 2006-ųjų filme „Svajonių merginos“ (angl. „Dreamgirls“), tačiau statulėlė atiteko ne jam. „Niekas nežino kino industrijos geriau nei Eddie, jis – tikras kino maniakas. Net didesnis už Quentiną Tarantino. Eddie gali cituoti ištisus filmus ir neabejotinai turi viską, ko gali reikėti „Oskarų“ vedėjui. Tiek jis, tiek Willas Smithas yra du nepakartojami komikai, kuriuos supranta visas pasaulis“, – sakė šaltinis iš Holivudo.

84-oji „Oskarų“ teikimo ceremonija turėtų vykti Los Andžele, 2012-ųjų vasario 26-ąją. Šiemet apdovanojimai vyko vasario 27-ąją, juos vedė aktoriai Jamesas Franco ir Anne Hathaway.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius