Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekscentriškoji 86-erių Albos kunigaikštienė nevengia viešai pasirodyti su bikiniu

Dauguma solidaus amžiaus moterų, o ypač garsenybių, stengiasi nedemonstruoti viešai savo suvytusio kūno. Tačiau viena turtingiausių Europos aristokračių, 86-erių Albos kunigaikštienė Maria del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart, atrodo, visai nesirūpina, ką pamanys aplinkiniai.
Albos kunigaikštienė Maria del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart
Albos kunigaikštienė Maria del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ekscentriškiausia Europos karališkosios šeimos atstove vadinama moteris buvo Radaronline.com žurnalistų pastebėta paplūdimyje. Bulvarinė žiniasklaida suskubo paironizuoti, kad Albos kunigaikštienė – įrodymas, kad moterys niekada nėra per senos vilkėti dviejų dalių maudymosi kostiumėlius.

Stiprių nervų skaitytojai pamatyti 86-erių Albos kunigaikštienės nuotraukas su maudymosi kostiumėliu gali paspaudę čia.

Pasimėgauti paplūdimio malonumais su 24-eriais metais jaunesniu sutuoktiniu, 61-erių Alfonso Diezu, kunigaikštienė nuvyko į Viduržemio jūroje esančią, Ispanijai priklausančią Formenteros salą. Vilkėdama gėlėtu bikiniu ir rožiniais akiniais nuo saulės ispanų aristokratė, tikra titulų rekordininkė, nekreipė dėmesio į pašalinius.

Maria del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart su gerokai jaunesniu mylimuoju  valdininku susituokė pernai spalį, ekstravagantiškoje ceremonijoje Sevilijoje. Santuokai prieštaravo Albos kunigaikštienės vaikai ir anūkai, tačiau, panašu, kad pati moteris yra patenkinta savo sutuoktinio draugija. A.Diezas ne tik rūpestingai lydėjo savo širdies damą, bet ir prilaikydamas už rankos kartu keliavo maudytis.

Beje, dar prieš pernai vykusias vestuves Albos kunigaikštienė tarsi tikra Holivudo žvaigždė buvo įvelta į skandalą – bulvarinis Ispanijos žurnalas „Interviu“ ant viršelio išspausdino 30-metės Cayetanos Fitz-James Stuart nuotrauką, kurioje ji deginosi pusnuogė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius