Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elizabeth Taylor sako, kad širdies operacija buvo sėkminga

Holivudo legenda Elizabeth Taylor ketvirtadienį pranešė, kad širdies operacija pavyko idealiai, ir tikino, jog dabar jaučiasi „lyg turinti naujutėlaitį laikrodį“.
Elizabeth Taylor
Elizabeth Taylor / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Elizabeth Taylor

77 metų E.Taylor tokį pareiškimą paskelbė savo „Twitter“ puslapyje, kuris, kaip pagrindinė bendravimo su gerbėjais ir žiniasklaida forma, jai pakeitė atstovą. Antradienį aktorė buvo paskelbusi, kad gulasi į ligoninę, kur jai bus atlikta širdies operacija. Ligoninės pavadinimas nebuvo paskelbtas.

Per operaciją aktorei implantuotas spaustukas, neleidžiantis kraujui tekėti atgal į kairįjį prieširdį pro dviburį vožtuvą, kuris buvo nesandarus.

„Brangūs draugai, mano širdies procedūra praėjo idealiai, – rašo E.Taylor. – Tai lyg turėti naujutėlaitį laikrodį. Ačiū už jūsų maldas ir gerus linkėjimus. Žinau, kad visi jie padėjo. Myliu, Elizabeth.“

Anglijoje gimusiai 77 metų kino legendai prieš penkerius metus buvo diagnozuotas širdies veiklos nepakankamumas, be to, ji yra patyrusi rimtų nugaros problemų ir gerybinio smegenų auglio operaciją.

Retai viešumoje pasirodanti aktorė paprastai sėdi invalido vežimėlyje, tačiau pastaraisiais mėnesiais entuziastingai naudojasi „Twitter“ – kaip priemone tiesiogiai bendrauti su gerbėjais ir žiniasklaida.

Pastaraisiais metais daug spėliota dėl E.Taylor sveikatos. 1997 metais jai buvo išoperuotas gerybinis smegenų auglys, o 2006-aisiais garsenybė per televiziją paneigė gandus, kad serga Alzheimerio liga.

2008 metų liepą E.Taylor gulėjo ligoninėje Los Andžele, bet jos atstovas paneigė pranešimus, kad kino legenda yra arti mirties ir prijungta prie gyvybę palaikančių aparatų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius