Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eltonas Johnas nori įsivaikinti našlaitį iš Ukrainos

Eltonas Johnas viešai pareiškė norintis įsivaikinti 14 mėnesių berniuką iš našlaičių prieglaudos Ukrainoje.
Eltonas Johnas ir mažasis Levas.
Eltonas Johnas ir mažasis Levas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

62-ejų Eltonas Johnas Ukrainą lankė kartu su savo AIDS fondu. Našlaičių prieglaudoje, kurioje dalis vaikų atsidūrė todėl, kad jų tėvai mirė nuo AIDS, jis atliko garsų savo kūrinį „Circle of Life“.

Čia pat vykusioje spaudos konferencijoje Eltonas Johnas ir jo 46-erių partneris Davidas Furnishas buvo paklausti, ar jie nėra svarstę apie įsivaikinimą. Tuomet garsus britų atlikėjas ir pareiškė, norintis įsivaikinti Levą – vieną iš našlaičių prieglaudos auklėtinių, pranešė Telegraph.co.uk.

„Davidas ir aš daug kalbėjomės apie įsivaikinimą. Davidas visuomet norėjo to, o aš visada sakydavau „ne“, nes man 62-eji ir dėl mano gyvenimo būdo bei dažnų kelionių, galbūt tai nebūtų teisinga vaiko atžvilgiu. Tačiau pamačiau Levą ir iškart supratau norįs jį įsivaikinti. Jis pavergė mano širdį“, – jausmingai kalbėjo Eltonas Johnas. Atlikėjo teigimu, pakeisti nuomonę jį paskatino ir jo klavišininko Guy Babylono mirtis.

„Prieš savaitę praradau vieną geriausių draugų. Jis mirė nuo širdies smūgio būdamas 52-ejų. Jis buvo genijus ir turėjo du puikius vaikus. Puiku užpildyti tuštumą širdyje kažkuo, kam gali suteikti ateitį“, – svarstė dainininkas. Eltonas Johnas teigė nežinantis, kaip pavyks teisiškai sutvarkyti įvaikinimą, bet teigė „kaip nors“ išspręsiantis šį klausimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius