Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Elvio Presley duktė apkaltino savo vyrą pedofilija: iš poros atimtos aštuonmetės dvynės

Vienintelė rokenrolo karaliaus Elvio Presley duktė Lisa Marie Presley (49 m.) išgyvena itin nešvarias skyrybas su ketvirtuoju vyru Michaelu Lockwoodu (55 m.) – skyrybų įkarštyje moteris apkaltino jį pedofilija, o į tai sureagavusios vaikų priežiūros tarnybos laikinai atėmė poros aštuonmetes dukteris.
Lisa Marie Presley ir Michaelas Lockwoodas
Lisa Marie Presley ir Michaelas Lockwoodas / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

15min primena, kad 10 metų trukusi Lisos Marie Presley ir muzikanto Michaelo Lockwoodo santuoka subyrėjo 2016 metų birželį.

Tačiau jų skyrybos virto aršia kova dėl poros dvynių Finley ir Harper (8 m.) globos – moteris teismui pareiškė, kad savo vyro kompiuteryje rado nederamų ir pasišlykštėtinų nuotraukų bei vaizdo medžiagos su mažamečiais vaikais, kurios ir paskatino kuo skubiau nutraukti santuoką bei reikalauti pilnos dvynukių globos.

„Buvau šokiruota, išsigandusi ir mane supykino“, – apie netikėtą radinį vyro kompiuteryje teismui pateiktuose dokumentuose sakė Lisa Marie Presley.

Lisos Marie Presley teismui pateiktuose dokumentuose taip pat nurodoma, kad per policijos reidą iš jos vyro buvo konfiskuota per 80 laikmenų, kuriose, kaip įtariama, yra vaikų pornografijos.

Kaip praneša „Daily Mail“, po tokių rimtų kaltinimų pradėtas tyrimas, o Kalifornijos vaikų priežiūros tarnybos socialiniai darbuotojai nusprendė laikinai paimti mergaites iš šeimos – jos šiuo metu yra globojamos tarnybos darbuotojų. Tėvai su mergaitėmis gali susitikti per stebimas vizitacijas. Tiesa, kodėl mergaičių globa bent jau kol kas nepatikėta ir jų motinai, kai kaltinimai pedofilija taikomi vien jų tėvui, nėra skelbiama. Mergaičių ateitis ir kam atiteks jų globa paaiškės per teismo posėdį kovo mėnesį.

Lisa Marie Presley yra vienintelė Elvio Presley ir jo buvusios žmonos Priscillos Presley dukra.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Elvis Presley su žmona Priscilla Presley ir dukra Lisa Marie Presley
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Elvis Presley su žmona Priscilla Presley ir dukra Lisa Marie Presley

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius