Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eminemo hito žodžiai virto verslu: reperis atidarė restoraną „Mom's Spaghetti“

Tračiadienį Detroite reperis Eminemas atidarė ne mėsainius ir bulvytes pardavinėjantį greito maisto restoraną „Mom’s Spaghetti“. Atvykę palaikyti garsaus atlikėjo verslo, gerbėjai nesitikėjo prie užsakymų langelio išvysti ir pačią žvaigždę.
Eminemas restorano „Mom's Spaghetti“ atidaryme
Eminemas restorano „Mom's Spaghetti“ atidaryme / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Jei žinote reperio hito „Lose Yourself“ žodžius, tikriausiai ir restorano pavadinimas jums pasirodė girdėtas. Spagečius – su įprastais mėsos ir veganiškais kukuliais, net sumuštinį su spagečiais – pardavinėjančiam restoranui suteiktas žodžių iš dainos pavadinimas.

Kaip rašo CNN, Eminemas atidaryme pasirodė visiškai netikėtai. Iš pradžių neplanavęs dalyvauti, vėliau jis prie restorano atvyko automobiliu ir nusprendė kibti į darbą – užėmė vietą prie aptarnaujančio langelio.

Gerbėjai išties nesitikėjo, kad atėję užsisakyti spagečių prie langelio jie išvys žinomą reperį. Natūralu, kad soc. tinklus užtvindė nuotraukos su Eminemu darbo vietoje.

„Oskaru“ ir net „Grammy“ apdovanotas reperis bei aktorius dar 2017-aisiais išbandė maistą tiekiančios įstaigos idėją, atidarydamas laikiną restoraną.

Rodos, Eminemui sekėsi išties neblogai, jei reperis nusprendė ilgam įsikurti Detroite, Woodward alėjoje. Kaip rašo CNN, restorane sėdimų vietų skaičius labai ribotas, o maistą galima užsisakyti prie specialaus langelio.

Užsukti į restoraną reperis kvietė ir nuotaikinga reklama. Ją pamatyti galite čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius