-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Emma Watson galutinai išsiskyrė su milijonieriaus sūnumi Williamu Adamowiczu, jis įtariamas vartojant narkotikus

Nors sklido gandai, kad britų aktorė Emma Watson netrukus susižadės su savo ilgamečiu mylimuoju Williamu Adamowiczu, įvyko priešingai: pora išsiskyrė. Aktorės draugų teigimu, skirtis E.Watson panoro dėl pernelyg įtempto savo darbo tvarkaraščio, rašo mirror.co.uk.
Emma Watson
Emma Watson / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Emma Watson

Gandai, kad 23-ejų aktorė gali netrukus susižadėti su milijonieriaus sūnumi W.Adamowiczu, sklido jau kuris laikas. Vis dėlto panašu, kad jų santykiams pakišo koją įtemptas aktorės darbo grafikas. 

Žinia apie poros išsiskyrimą pasirodė prieš internete paplintant W. Adamowicziaus nuotraukai, kurioje jis užfiksuotas su keliais įtartinai atrodančiais baltais pakeliais ant stalo ir rankoje laikantis suktinę. Skelbiama, kad taip milijonieriaus sūnus pasitiko 2014-uosius metus. 

Toje pačioje nuotraukoje matyti, kad ant stalo, prie kurio sėdi Oksfordo universitetą baigęs W.Adamowiczius, yra pabirusių baltų miltelių. Čia pat guli susukta cigaretė, 100 dolerių kupiūra, metro bilietas, stovi vyno butelis ir taurė. Ši nuotrauka užfiksuota sausio 1-ąją. 

Šeštadienį W. Adamowiczius patvirtino, kad nebėra kartu su E.Watson, ir suskubo paneigti, kad nuotraukoje matomi balti paketai yra narkotikai. „Nuotraukoje matosi ne tai, ką jūs galvojate. Ten nėra paketai. Ten nėra narkotikai. Ten yra popieriaus gumuliukai. Aš nevartoju narkotikų“, – sakė jis. Tiesa, paklaustas, kas tie balti milteliai ant stalo, jis nebesumojo, ką atsakyti.

Emma Watson
Emma Watson

Minėtą nuotrauką W.Adamowicziaus draugas paskelbė savo „Facebook“ puslapyje, kur ją pasiekti gali absoliučiai bet kas. 

E.Watson ir W. Adamowiczius suspažino 2011-aisiais Oksfordo universitete. Drauge jie paskutinįsyk pastebėti praėjusių metų lapkritį. Pati E.Watson nelinkusi viešai kalbėti apie savo santykius su vyrais, nors yra žinoma, kad ji vaikinų turėjo ir prieš sutikdama W. Adamowiczių. 

E.Watson įsitikinusi, kad jai nesiseka ieškotis vaikinų. Jos nuomone, dalis vaikinų tiesiog bijo su ja kalbėti vien todėl, kad mergina yra žinoma. 

Šeštadienį portalui mirror.co.uk pavyko susisiekti su E.Watson atstovu spaudai, kuris patikino, kad merginos širdis dabar – laisva: „Emma ir Williamas išsiskyrė dar vasarą ir nebėra drauge.“

Aktorė Emma Watson
Aktorė Emma Watson

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius