Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eva Mendes pripažinta geidžiamiausia 2009 metų moterimi (nuotraukos)

Aktorė Eva Mendes trečiadienį pripažinta geidžiamiausia 2009-ųjų moterimi – tai rodo apklausa, kurią surengė vyrams skirtas interneto žurnalas AskMen.com.
E. Mendes
E. Mendes / „Scanpix.lt“

Apklausos organizatoriai dievažijasi, kad tokie rezultatai gauti vertinant ne tik dailiosios lyties atstovių, labiausiai tinkančių būti idealia žmona ar drauge, išvaizdą.

34-erių E.Mendes pirma į metinį „99 geidžiamiausių moterų" sąrašą buvo įrašyta suskaičiavus visus atiduotus balsus, kurių buvo daugiau kaip 10 milijonų.

Pirmąją šio jau devintus metus sudaromo sąrašo vietą seksualioji aktorė, kuri pernai buvo ketvirta, paveržė iš aktorės Katherine Heigl. Antroje ir trečioje vietose šiemet yra aktorė Megan Fox ir „Victoria's Secret“ manekenė Marisa Miller.

AskMen.com vyriausiasis redaktorius Jamesas Bassilas sako, kad jo leidinio sudaromas sąrašas rodo, jog vyrai atkreipia dėmesį ne tik į dailų veidelį.

„Akivaizdu, kad vertinama ne tik miela išvaizda, bet ir protas, ambicijos, humoro jausmas“, – „Reuters" sakė J.Bassilas.

„Šiame sąraše yra moterų, kurioms per 30 metų ir kurios galbūt yra senos pagal šios industrijos standartus, bet galite įsitikinti – jame daugiau brandžių moterų, – sakė jis. – Jaunesnės moterys, apie kurias daug kalbama paskalų tinklalapiuose, neturėjo laiko pasiekimams, kurių turi daugybė šių moterų.“

Skandalingos vakarėlių liūtės Paris Hilton, Lindsay Lohan ir Nicole Richie į šį sąrašą išvis nepateko, o Britney Spears, po virtinės skandalų sugebėjusi suimti save į rankas, grįžo – po poros metų pertraukos jai atiteko 90-a vieta.

AskMen.com sąraše yra amžinų favoričių, tokių kaip Beyonce, kuriai teko 50-oji vieta, ir Jessica Simpson, gavusi 70-ą vietą. Tiesa, esama ir naujokių, pavyzdžiui, australų aktorė Isla Fisher, gavusi 31 vietą, ir dainininkė Katy Perry, įrašyta 38-a.

Dainininkė ir Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy žmona Carla Bruni taip pat debiutuoja šiame sąraše – jai skirta 76-a vieta, o komiškų vaidmenų aktorė Tina Fey, kuri plačiai išgarsėjo kandidatės į JAV viceprezidentus Sarah Palin parodijomis, pateko į 97-ą sąrašo eilutę.

J.Bassilas sako, kad žmonės galbūt būtų balsavę ir už naująją JAV pirmąją ponią Michelle Obamą ar S.Palin, bet už kandidates daugiausia balsuota prieš JAV rinkimus.

Buvusi manekenė Brooke Burke, kuri nugalėjo septintame televizijos šou „Šokiai su žvaigždėmis“  sezone,   iš pernykštės 32-os vietos šiemet pakilo į 14-ą.

37 metų B.Burke, turinti keturis vaikus, sakė, kad vieta šiame sąraše ir šuolis į viršų jai yra komplimentas.

Pirmasis geidžiamiausių moterų dešimtukas yra toks:

1. Eva Mendes

2. Megan Fox

3. Marisa Miller

4. Keeley Hazell

5. Anne Hathaway

6. Alessandra Ambrosio

7. Scarlett Johansson

8. Rihanna

9. Kristen Bell

10. Kate Beckinsale

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius