Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evos Longorios širdį užkariavo meilės jos pasimatymų šou ieškojęs Ernesto Arguello

Seksualioji aktorė Eva Longoria pagaliau patvirtino, kad ji – nebe vieniša. Meilę „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždė atrado Ernesto Arguello glėbyje, kuris buvo jos kuriamo pasimatymų šou „Ready for Love“ dalyvis, praneša „People“.
Eva Longoria
Eva Longoria / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Eva Longoria

Gandai apie tai, kad Eva Longoria susitikinėja su Ernesto Arguello, pradėjo sklandyti prieš tris mėnesius. Kaip tvirtina pati aktorė, tuo metu tai iš tikrųjų buvo tik gandai ir ji su Ernesto buvo tik draugai, tačiau dabar gali patvirtinti – jų draugystė peraugo į meilę. „Tikriausiai turėtume padėkoti spaudai, kad mus paskatino vienas kitame pamatyti tai, ko anksčiau nematėme“, – juokavo aktorė.

„Manau būtent todėl mūsų santykiai ir yra tokie ypatingi – nes pirmiausia mes buvome tiesiog draugai“, – švytinčiomis akimis apie naujus jausmus kalbėjo Eva.

„Eva ir Ernesto yra tobula pora, – sakė porą pažįstantis šaltinis. – Jie abu kalba ispaniškai, išpažįsta tą pačią religiją, yra iš tos pačios kultūros. Jie labai įsimylėję.“

38-erių Eva ir 34-erių Ernesto susipažino pernai – jis dalyvavo pasimatymų šou „Ready for Love“, kurį prodiusavo garsioji aktorė. Šiame šou Ernesto buvo suporuotas su buvusia Mis JAV Shandi Finnessey, tačiau jiedu spėjo išsiskirti iki laida pasiekė televizijos eterį praėjusį pavasarį. Dėl prastų reitingų laida vėliau buvo atšaukta.

Ernesto yra inžinierius ir filantropas – jis metė gerai apmokamą darbą ir įkūrė organizaciją, kuri padeda statyti namus ir viešo naudojimo patalpas vargingai gyvenantiems žmonėms trečiosiose pasaulio šalyse, tarp kurių – ir jo gimtoji Nikaragva. Prisistatydamas „Ready for Love“ laidoje, Ernesto prisipažino, kad niekada gyvenime nebuvo įsimylėjęs, bet norėtų surasti tokią meilę, kokia aplankė jo tėvus – jiedu laimingai susituokę jau 38-erius metus. Vyrukas tikino, kad šeima jam yra labai svarbi, jis be galo myli vaikus, o ypač – aštuonis savo sūnėnus ir dukterėčias. Ernesto mama ir seserys tvirtino, kad jis – tikras džentelmenas ir yra vertas pačios geriausios moters.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius