Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

F.Kirkorovas vėl išplūdo žurnalistę ir sudaužė televizijos kamerą

Dainininkas Filipas Kirkorovas vėl leido sau išplūsti žurnalistę ir netgi sudaužyti filmavimo grupės kamerą. 2004 metais toks elgesys jam jau kainavo ilgu teisiniu procesu ir 60 tūkst. rublių bauda.
Filipas Kirkorovas
Filipas Kirkorovas / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo naujienų portalas newsru.com, incidentas įvyko per rugsėjo 1-ąją įvykusį koncertą. Prie atlikėjo priėjusi žurnalistė paklausė, kodėl jis įžeidė Kazanės filharmonijos direktorių (liepos mėnesį koncertuodamas Kazanėje F.Kirkorovas nuo scenos direktoriaus adresu laidė įžeidimus).

Kaip pasakojo operatorius, atsakydamas į žurnalistės klausimą, atlikėjas išplėšė jai iš rankų mikrofoną, nutraukė laidą, išplūdo ją necenzūriniais žodžiais ir pasakė: „Aš tave prismaugsiu.“ Vėliau jis žurnalistę pastūmė. Paskui F.Kirkorovas priėjo prie operatoriaus, pagriebė iš jo filmavimo kamerą ir sviedė ją ant žemės. Vėliau sudaužytą filmavimo kamerą pasiėmė apsauga ir jos žurnalistams nebegrąžino.

Filmavimo grupė nuostolius įvertino 27 600 dolerių.

F.Kirkorovas taip komentavo šitą situaciją; „Viskas įvyko labai netikėtai. Aš iš pradžių net nesupratau, kas vyksta; jie prišoko ir vos ne į nosį įkišo man mikrofoną. Paskui ėmė uždavinėti provokuojančius, neleistinus klausimus! Tai buvo atvira provokacija, galinti išvesti iš kantrybė bet ką! Aš iš pradžių mėginau kažką paaiškinti, tačiau tiems žmonėms kažką paaiškinti neįmanoma!“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius