Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Faithless“ koncerto likimas – ant plauko

Buvo žadėta, kad Vilniuje spalio 19-ąją turėjęs vykti „Faithless“ koncertas bus perkeltas į kovo mėnesį, tačiau grupės vadybininkai neskuba skelbti naujos datos. Dėl to kantrybę praranda renginio Lietuvoje organizatoriai.
„Faithless“
„Faithless“ / Faithless.co.uk nuotr.

„Medusa Concert“ direktorius Remigijus Knabikas tikino, esą žmonėms, įsigijusiems bilietus, jaudintis nederėtų – pinigai bus grąžinami neribotą laiką, kol bus patvirtinta naujo koncerto data ir dar pora savaičių po to.

„Nutrauksime grąžinimą tuomet, kai žmonės bus spėję apsispręsti, ar tinka jiems nauja koncerto data. Tą datą paskelbti grupės vadybininkai turėjo dar praėjusią savaitę. Kiekvieną dieną juos spaudžiame“, – sakė R.Knabikas. Anot jo, jei „Faithless“ atstovai viską vilkins dar daugiau kaip savaitę, Lietuvos koncerto organizatoriams gali trūkti kantrybė.

„Jei per savaitę nesužinosime konkrečios datos, gali būti, kad koncertą patys atšauksime. Jei visi žmonės grąžins bilietus, kokia prasmė vėl pardavinėti, rengti naują reklamos kampaniją...“ – svarstė „Medusa Concert“ vadovas.

Vis dėlto R.Knabikas neatmetė galimybės, kad „Faithless“ koncerto data gali paaiškėti jau netrukus. „Matome, kad jie jau pradėjo planuoti vasario renginius. Šiame regione buvo atšaukta daug koncertų, ne tik Vilniuje, tad tikėtina, kad jie šito taip nepaliks“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius