Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filipas Kirkorovas kuria filmą apie gėjus (atnaujinta 19.33 val., nuotraukos)

Lietuvoje viešintis rusų estrados karalius Filipas Kirkorovas prieš sekmadienio koncertą Vilniuje susitikęs su žurnalistais noriai atsakė į klausimus, demonstravo naująjį savo augintinį – japonų špicą Harį, palygino save su Madonna ir prasitarė, kad kartu su juo į Lietuvą atkeliavo tėtis – bulgarų dainininkas Bedrosas Kirkorovas. Dabar – jo 80-ojo gimtadienio išvakarės ir, anot sūnaus, B.Kirkorovas, jei publika pageidaus, užlips ant scenos.
Filipas Kirkorovas
Filipas Kirkorovas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nors iš anksto buvo įspėta, kad į asmeninius klausimus 42-ejų dainininkas neatsakinės, keletą asmeniškumų jis išdavė pats. Taip pat F.Kirkorovas pagaliau ištarė, kaip vadinasi naujasis jo filmas. „Oy Vey! My Son Is Gay!“ pavadinta kino juosta atskleis, anot atlikėjo, panašią istoriją kaip filmas „Mano didelės storos graikiškos vestuvės“. Tik... joje įsimylėjėliai bus gėjai.

Šuns grožio procedūros neįvyko

Nors buvo numatyta, kad sekmadienį naujasis F.Kirikorovo augintinis Haris eis į šunų grožio saloną, o visa tai filmuos rusų televizijos kanalo NTV komanda, žygis neįvyko. „Nemanėme, kad reikia užpildyti tiek dokumentų, kad pas jus atvyktų filmavimo grupė, va, kai buvome viena šalis, to nereikėjo. Neišleido žurnalistų dėl kameros – kol tikrino dokumentus, lėktuvas išskrido, o į sekmadienio reisą bilietų jau nebuvo“, – sakė atlikėjas. Tiesa, baltapūkis greičiausiai Vilniuje pasigražins pirmadienį.

Tai komedija, amerikietiškas filmas. Nenoriu daug atskleisti, bet tai bus netradicinė komedija. Filmas gavosi geras ir šiltas, nors jo pavadinimas provokuoja, – sakė Filipas Kirkorovas.Populiarus dainininkas mažąjį Harį pasiėmė kartu ne tik tam, kad leistų juo pasigrožėti gerbėjams, tam yra kur kas įdomesnis paaiškinimas. Pasirodo, kitas F.Kirkorovo augintinis, jau dešimtmetį su juo gyvenantis Džeko Raselo terjeras vardu Pokemonas mažojo konkurento nepamėgo. „Kai Haris su manimi, bent jau žinau, kad namai nebus apversti aukštyn kojom“, – tikino atlikėjas.

Šiemet „Eurovizijos“ nestebi

F.Kirkorovas tikino daug dėmesio šiųmetinei „Eurovizijai“ neskiriantis, nors anksčiau neretai vykdavo ten kaip jaunų atlikėjų prodiuseris ar kompozitorius. „Net negirdėjau daugelio dainų. Netyčia išgirdau Armėnijos, Azerbaidžano kūrinius. Lietuviškos, deja, ne“, – sakė atlikėjas, pridurdamas, kad šiuo metu nedirba su jaunais atlikėjais. „Tai nedėkingas darbas, nemoku pasirašinėti kontraktų, nemoku spausti atlikėjų, o be to – niekaip“, – sakė jis.

Scena reikalauja aukų

„Reikia mokėti kažką gyvenime paaukoti – anksti eiti miegoti, negerti alkoholio, nerūkyti žolės, nevartoti narkotikų. Reikia atsisakyti visko, kas atima energiją tam, kad užlipęs ant scenos tu atiduotum viską, ką esi sukaupęs. Žinoma, dar reikalinga atsakomybė ir meilė šiam darbui“, – savo sceninės sėkmės receptą atskleidė F.Kirkorovas.

Anot jo, publikos negalima skirstyti į šiltą ar šaltą. „Koncerto pradžioje visi yra, kokie yra, bet atlikėjas savo magija nuo pirmųjų sekundžių turi priversti klausytojus pamiršti, kas jie, ir įtraukti į savo emocijas“, – tvirtino rusų popkaralius.

Jis tikino, kad tuomet kai pajaučia negalįs atiduoti savo klausytojams tiek, kiek jie laukia – daro pertrauką.

Kinas – malonumas

F.Kirkorovas pasakojo mėgstantis klasikines rusų muzikines pasakas, tokias kaip „Merė Popins“, taip pat amerikiečių kino kūrėjų miuziklus. Atlikėjui patinka ir psichologiniai trileriai. „Paskutinis mano matytas filmas – Martino Scorsese „Kuždesių sala“. Supratau, kad tikrai galėčiau suvaidinti tokiame filme, manau, man pasisektų“, – sakė dainininkas.

Jis atskleidė Amerikoje susukęs savo filmą, šis kino teatrus pasieks vasarą. „Tai komedija, amerikietiškas filmas. Nenoriu daug atskleisti, bet tai bus netradicinė komedija. Filmas gavosi geras ir šiltas, nors jo pavadinimas provokuoja“, – sakė F.Kirkorovas.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Atlikėjo augintinis
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Atlikėjo augintinis

Apie dviejų vaikinų, vieno iš italų, kito iš žydų šeimos, meilės istoriją pasakojanti juosta, pasak dainininko, turėtų sulaukti sėkmės. „Labai noriu surinkti pinigų kovai su AIDS, sukurti labdaros fondą. Tai buvo mano pagrindinė mintis kuriant šį filmą. Nesvarbu, kokios esi seksualinės orientacijos, kiekvienas privalo žinoti, kad AIDS gali paliesti kiekvieną. Mirė nemažai mano draugų ir noriu nutraukti šią grandinę“, – sakė dainininkas.

Įsisiūlė kaip Madonna

Atlikėjas neslepė jog tai, kad jo prisibijoma tapo jam prakeiksmu, tačiau tikino ne visuomet vadovaujantis. „Jei režisierius, nesvarbu, pastatymo ar filmo, yra autoritetingas, juo pasitikiu ir paklūstu. Darbas su lietuvių kilmės režisieriumi Mariumi Balčiūnu-Weisberg buvo malonus. Taip norėjau gauti vaidmenį jo filme, kad pasijaučiau lyg Madonna, kuri pati pasisiūlė ir įsiteikė filmuotis „Evitoje“, – juokavo F.Kirkorovas.

Jis taip pat juokavo, kad pasakė M.Balčiūnui-Weisberg, kad kaip ir Madonna, padarys viską, kad gautų vaidmenį. „Jo nenuvyliau, mano Švento Valentino vaidmuo pavyko, jau pasirodė antra filmo „Meilė dideliame mieste“ dalis, bus ir trečioji, kurioje man teks pagrindinis vaidmuo“, – pasakojo atlikėjas. F.Kirkorovas intrigavo, kad ateityje gali būti ir kitų projektų su šiuo režisieriumi.

Beje, viena Maskvos leidyklų šiuo metu renka informaciją biografinei knygai apie rusų estrados grandą. Taip pat F.Kirkorovas užsiminė, kad netrukus jo jaunesnieji kolegos rusų atlikėjai, ir gerbėjai bus nustebinti naujo projekto su rusų kilmės operos soliste. Merginos, kurią pavadino gyva legenda, vardo atlikėjas neatskleidė. Atlikėjas taip pat prisiminė ir savo draugą Marių Gelažniką, tik apgailestavo, kad šio vizito metu susitikti nepavyksta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius