Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmavimo aikštelėje nuo moterų savo pasididžiavimą slėpdamas Hughas Jackmanas per plauką išvengė nelaimės

Šlovė, milijonai banko sąskaitose ir svaiginantis gyvenimo būdas. Aktorių gyvenimas tik iš pirmo žvilgsnio atrodo labai lengvas, o iš tiesų jų kasdienybė gerokai sudėtingesnė nei atrodo gerbėjams. Aktorius Hughas Jackmanas dėl uolaus atsidavimo savo darbui vos neliko kastruotas.
Hughas Jackmanas
Hughas Jackmanas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rimtomis traumomis grėsęs nuotykis H.Jackmaną ištiko filmo „Iksmenai. Praėjusios ateities dienos“ filmavimo aikštelėje. Aktorius naujoje „Iksmenų“ epopėjos dalyje ir vėl vaidina aštriais it skustuvas nagais apdovanotą ir stebuklingų išgijimo galių turintį mutantą Ernį. Šie skustuvai ir tapo H.Jackmano traumos priežastimi.

„Filmavome labai atvirą sceną, kurioje turėjau būti visiškai nuogas, todėl primygtinai prašiau, kad ši scena būtų kuriama tik dalyvaujant būtiniausiems komandos nariams. Esu ganėtinai kuklus, todėl būtų buvę nejauku nuogam stypčioti prieš daugybę žmonių, – pasakojo H.Jackmanas. – Mano prašymas buvo išgirstas, tačiau vienu metu iš už kampo staiga išdygo pulkas moterų. Labai susigėdau ir instinktyviai rankomis prisidengiau savo pasididžiavimą, visai pamiršęs, kad esu su aštriais ašmenimis. Laimei, susipjausčiau tik vidines šlaunų puses, bet truko visai nedaug iki to, kad pats save būčiau iškastravęs!“

Vos nelaime nepasibaigusį filmą „Iksmenai. Praėjusios ateities dienos“ jau netrukus bus galima pamatyti ir Lietuvoje. Šio filmo premjera numatoma gegužės 23 d.

„Iksmenai. Praėjusios ateities dienos“ – bus jau septintoji „Iksmenų“ serijos dalis ir trečioji, kurią režisavo veiksmų filmų asas Bryanas Singeris.

Naujausioje „Iksmenų“ dalyje visiems jau puikiai pažįstami herojai už savo rūšies išlikimą šį kartą kausis dviejuose laikuose – dabartyje ir praeityje. Šiame filme jie susitiks su pačiais savimi... prieš daugybę metų. Tai bus nepamirštamas mūšis už ateitį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius