-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filme „Piktas vairuotojas 3D“ Nicolui Cage`ui labiausiai patiko netekti akies (video)

Šįkart į kino teatrus Nicolas Cage`as vilios greitį, galingus automobilius ir įtemptą siužetą mėgstančius žiūrovus. Holivudo žvaigždę jau nuo vasario 25 dienos bus galima pamatyti trileryje „Piktas vairuotojas 3D”, kuriame aktorius virsta ištrūkusiu iš Pragaro ir keršto ištroškusiu tėvu, norinčiu atkeršyti už dukters žūtį bei išgelbėti anūkę.
Filme „Piktas vairuotojas 3D“ Nicolui Cage`ui labiausiai patiko netekti akies.
Filme „Piktas vairuotojas 3D“ Nicolui Cage`ui labiausiai patiko netekti akies. / „ACME Film“ nuotr.

Tačiau viskas ne taip jau paprasta, nes sudėtingoje kelionėje ant kulnų jam lipa Pragaro tarnai.

„Mėgstu vaidinti filmuose, kuriuose yra rimtų kovinių scenų ir kurie skirti vyriškai, kaip aš vadinu, „naktinei auditorijai“. Tokie darbai priverčia mane į kino gamybą žiūrėti kūribingiau. Neturiu nieko prieš šeimynines juostas, bet jose vaidinti – mažesnis iššūkis nei veiksmo trileriuose. Todėl visuomet apsidžiaugiu gavęs panašių pasiūlymų“, – sako aktorius.

Filme vaidinti žvaigždė iškart sutiko, kai scenarijuje perskaitė, jog jo herojus netenka akies. Tokią sceną jis jau buvo siūlęs ir kito filmo prodiuseriams, tačiau anie nesutiko.

Prie iššūkių, kurie vyrui teko kuriant šį filmą prisideda ir tai, jog tai pirmasis trimatis filmas, kuriame teko vaidinti N.Cage`ui: „Man buvo labai smalsu, kaip atrodys filmavimo aikštelė, kamera, todėl prieš darbus domėjausi 3D kino kūrimu, skaičiau apie tai. Įdomu tai, kad šįkart teko daugiau kalbėti kūno kalba. Ir, žinoma, daryti daugiau jaudinančių triukų pačiais įspūdingiausiais automobiliais.“

N.Cage`o personažas Miltonas – užkietėjęs nusikaltėlis, už nuodėmes patekęs į Pragarą. Tačiau Pragaro vartai jo nesulaiko, kai Žemėje skriaudžiama jo šeima. Ištrūkęs iš Pragaro Miltonas beprotišku greičiu leidžiasi į kulto gaudynes – jis turi tik tris dienas, kad išgelbėtų anūkę. Jei jis pavėluos, kulto pasekėjai paaukos mažylę tamsioms jėgoms.

Prie Miltono prisideda Paiper (akt. Amber Heard) – patraukli ir kieta kaip akmuo padavėja. Jai taip pat reikia suvesti kai kurias sąskaitas ir nuraminti sąžinę.

Tačiau jų pačių pėdomis taip pat yra, kas seka: Šėtonas pasiuntė savo parankinį (akt. Williamas Fichteris), kad šis sugrąžintų Miltoną atgal į Pragarą. O tuo tarpu laikrodis tiksi ir Miltonui lieka vis mažiau laiko išgelbėti anūkėlę...

Pašėlusio greičio, įspūdingų triukų, galingų amerikietiškų automobilių bei pragariškos kovos mėgėjus filmas „Piktas vairuotojas 3D” pradžiugins jau nuo vasario 25 dienos.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius