Filmo „Greiti ir įsiutę 6“ aktorė Jordana Brewster susilaukė sūnaus

Filmo „Greiti ir įsiutę 6“ aktorė Jordana Brewster (33 m.) ir jos sutuoktinis Andrew Formas susilaukė sūnaus, kurį jiems pagimdė surogatinė motina. Šią džiugią žinią patvirtino aktorės atstovai, rašo „Us Weekly“.
Jordana Brewster
Jordana Brewster / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jordana Brewster ir jos vyras Andrew Formas yra laimingi galėdami pranešti apie šeimos pagausėjimą. Jų šeima pasipildė nauju nariu – Julianu Brewsteriu-Formu. Pora sūnaus susilaukė surogatinio gimdymo metu. Naujai iškepti tėveliai jaučiasi itin laimingi ir dėkoja pakaitinei motinai, kuri išnešiojo jų sūnų“, – pranešė atstovai.

Tai yra pirmoji aktorės ir režisieriaus atžala. Pora susituokė 2007 metais Karibų salose po pažinties filmo „The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning“ filmavimo aikštelėje. Sutuoktiniai augina du Labradoro retriverius – Henry ir Ellą.

Nors pramogų pasaulyje šiai porai ir sekasi, tačiau aktorė yra prasitarusi, kad savo atžalą atkalbėtų nuo noro tapti aktoriumi. „Jei mano vaikas pareikštų, kad nori būti aktoriumi, tai būtinai bandyčiau atkalbėti, nes mano šeimoje nė vienas narys nebuvo susipažinęs su šiuo pasauliu, todėl negalėjo man patarti, kokį kelią geriau man pasirinkti gyvenime“, – gegužę žurnalui „Maire Claire“ pasakojo Jordana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius