Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Forbes“ atskleidė, kokiems aktoriams filmų kūrėjai labiausiai permoka

Žurnalas „Forbes“ paskelbė labiausiai permokamų aktorių sąrašą, kuriame – ne viena pirmo ryškumo žvaigždė.
Adamas Sandleris, Katherine Heigl, Reese Witherspoon, Ryanas Reynoldsas, Jennifer Aniston ir Mattas Damonas
Adamas Sandleris, Katherine Heigl, Reese Witherspoon, Ryanas Reynoldsas, Jennifer Aniston ir Mattas Damonas / „Scanpix“ nuotr.

Sudarydamas sąrašą žurnalas „Forbes“ lygino pastarųjų trijų filmų, kuriuose aktoriai vaidino, kūrimo išlaidas (į kurias įeina ir atlygis aktoriams) su suma, kurią jie surinko viso pasaulio kino teatruose.

Šiemet sąrašo viršūnėje atsidūrė komikas Adamas Sandleris, kuris to paties žurnalo „Forbes“ sudarytame daugiausia uždirbančių aktorių sąraše užėmė septintąją vietą. Aktorius už filmą prašo ne mažiau kaip 15 mln. JAV dolerių, tačiau panašu, kad šią kartelę jam teks nuleisti. „Forbes“ skaičiavimais, už vieną Adamui Sandleriui sumokėtą dolerį jis kino kompanijai uždirba tik 3,40 dolerio. Jo filmas „Pakvaišęs tėtis“ (org. „That's My Boy“) netgi buvo nuostolingas – juostos biudžetas buvo 70 mln. JAV dolerių, o kino teatruose visame pasaulyje filmas teuždirbo 57 mln. JAV dolerių.

„ACME Film“ archyvo nuotr./Filmas „Pakvaišęs tėtis“
„ACME Film“ archyvo nuotr./Filmas „Pakvaišęs tėtis“

Antroje vietoje atsidūrė žavioji šviesiaplaukė Katherine Heigl. Po filmo „27 Dresses“ sėkmės ji pasijuto romantinių komedijų karaliene ir ėmė reikalauti kur kas didesnio uždarbio, tačiau filmų „Ponas ir ponia gangsteriai“ (org. „Killers“) ir „Daug vargo dėl pinigų“ (org. „One for the Money“) nesėkmė ją turėtų grąžinti ant žemės. Katherine Heigl už vieną jai sumokėtą dolerį kino kompanijai uždirba dešimt centų daugiau negu Adamas Sandleris – 3,50 dolerio.

Trečioje sąrašo vietoje atsidūrė „Oskaro“ laureatė Reese Witherspoon, kuri už jai sumokėtą dolerį kino kompanijai uždirba 3,90 dolerio.

Ketvirtas šiais metais tapo Holivudo grandas Nicolas Cage'as, už vieną jam sumokėtą dolerį kino kompanijai uždirbantis šešis dolerius.

Kadras iš filmo/Katherine Heigl filme „Daug vargo dėl pinigų“
Kadras iš filmo/Katherine Heigl filme „Daug vargo dėl pinigų“

Kevinas Jamesas už vieną jam sumokėtą dolerį kino kompanijai uždirba 6,10 dolerio.

Susimąstyti apie savo įkainius turėtų ir dviem „Oskarais“ apdovanotas Denzelis Washingtonas, už vieną jam sumokėtą dolerį kino kompanijai uždirbęs 8,10 dolerio.

Komikas Steve'as Carellas šiame sąraše atsidūrė pirmą kartą – jam koją pakišo filmas „The Incredible Burt Wonderstone“, kuris visame pasaulyje uždirbo vos 22 mln. JAV dolerių. Septintoje vietoje atsidūręs aktorius už kiekvieną jam sumokėtą dolerį darbdaviui uždirba vidutiniškai 10 dolerių.

Kadras iš filmo/Steve'as Carellas filme „The Incredible Burt Wonderstone“
Kadras iš filmo/Steve'as Carellas filme „The Incredible Burt Wonderstone“

Garbės nesuteikiančiame sąraše atsidūrė ir garsioji Jennifer Aniston. Komedija „Wanderlust“ visame pasaulyje uždirbo tik 22 mln. JAV dolerių. Aštuntą vietą užimanti aktorė už vieną jai sumokėtą dolerį savo darbdaviui uždirba 10,60 dolerio.

Devintas šiame sąraše – Mattas Damonas. Jis už kiekvieną jam sumokėtą dolerį darbdaviui uždirba tiek pat kiek ir Jennifer Aniston – 10,60 dolerio.

Paskutinis šiame sąraše – seksualusis Ryanas Reynoldsas. Naujausi jo filmai buvo ypač nesėkmingi, o „R.I.P.D.“ uždirbo tiek mažai, kad yra laikomas vienas nesėkmingiausių metų filmų. Už kiekvieną aktoriui sumokėtą dolerį jis kino kompanijai uždirba 10,70 dolerio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius