-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Oskarų“ nominantai gaus pigesnes dovanas, tarp kurių – rankų darbo tualetinis popierius, vibratorius

Šiais metais „Oskaro“ apdovanojimui nominuoti aktoriai gaus gerokai pigesnį dovanų rinkinį nei prieš metus, rašo „Forbes“. Ceremonija vyks sekmadienio vakarą.
Brie Larson ir Leonardo DiCaprio
Brie Larson ir Leonardo DiCaprio / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Leidinio duomenimis, kiekvienas dovanų rinkinys kainuos mažiau nei 200 tūkst. JAV dolerių, palyginti su maždaug 232 tūkst. JAV dolerių prieš metus. Bendra dovanų suma sieks 6 mln. JAV dolerių.

Savo ruožtu organizatoriai sako, kad vienas dovanų rinkinys kainuoja daugiau nei 100 tūkst. JAV dolerių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Išrinkite savo favoritą: kuris filmas šiemet verčiausias „Oskaro“?

Šiuo atveju kalbama apie specialius rinkinius, kuriuos rėmėjai dovanoja visiems 25-iems nominuotiems aktoriams ir režisieriams. Į rinkinį įtrauktos apmokėtos kelionės, kvietimai brangioms kosmetinėms procedūroms bei egzotinės dovanos, kaip pavyzdžiui, rankų darbo... tualetinis popierius, 250 JAV dolerių vertės vibratorius arba 1900 JAV dolerių vertės kuponas krūtinės pakėlimo operacijai.

Praėjusiais metais rėmėjai privalėjo pateikti prekių ir paslaugų už mažiausiai 4 tūkst. JAV dolerių, kad jų prekės ženklas patektų į dovanų krepšelį. Ir tai neskaičiuojant fiksuoto įnašo už teisę apdovanoti aktorių ar aktorę. Tačiau bendrovės sutinka su bet kokiomis išlaidomis, nes tai yra puiki jų produkcijos reklama.

„Forbes“ pripažįsta, kad tiksliai įvertinti dovanų rinkinio vertė sunku, tačiau dovanos tikrai atpigo. Pavyzdžiui, pernai aktoriams buvo padovanotos kelionės į Izraelį (kiekvienos vertė sekė 55 tūkst. JAV dolerių) ir Japoniją (54 tūkst. JAV dolerių), susitarimas dėl automobilių nuomos su „Audi“ (45 tūkst. JAV dolerių) bei teisę visą gyvenimą gauti prabangios kosmetikos „Lizora“ (31 tūkst. JAV dolerių).

O šiemet brangiausia dovana – trijų dienų kelionę į rančą Kalifornijoje (40 tūkst. JAV dolerių).

89-oji „Oskarų“ įteikimo ceremonija įvyks vasario 26 d. Daugiausia nominacijų – 14 – turi miuziklas „Kalifornijos svajos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius