Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolininko Cesco Fabregaso smūgiuotas kamuolys pataikė į kūdikį: vaiko motina grasina teismais

Londono „Chelsea“ klube žaidžianti ispanų futbolo žvaigždė Cescas Fabregasas (29 m.) praėjusį savaitgalį įsivėlė į incidentą, kurio metu buvo sužalotas kūdikis – berniuko motina tvirtina, kad futbolininko smūgiuotas kamuolys pataikė jos vaikui į galvą. Moteris baiminasi, kad patirta trauma gali atsiliepti vaiko sveikatai ir žada kreiptis į teismą dėl gydymo išlaidų.
Cescas Fabregasas
Cescas Fabregasas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Londonas Kūdikis

Kaip rašo „Daily Mail“, iš Austrijos kilusi Victoria Diethardt su savo šešių mėnesių sūneliu Marku praėjusį sekmadienį leido laiką viename Londono parkų, kur su savo šeima poilsiavo ir garsus futbolininkas.

Ji pažiūrėjo į mano sūnų ir pasakė „Esu tikra, kad jam viskas bus gerai“, bet įdomu, kaip ji pati jaustųsi, jeigu tai nutiktų jos kūdikiui?

Moters tvirtinimu, su savo vaikais žaidęs Cescas Fabregasas spyrė kamuolį, kuris pataikė tiesiai į jos kūdikio galvą. Tiesa, futbolininko pusė turi kiek kitokią versiją – esą į kūdikį kamuolį netyčia nukreipė ne jis pats, o vienas iš vaikų.

Iš karto po incidento Victoria Diethardt išskubėjo į ligoninę, kur kūdikiui buvo atlikti tyrimai baiminantis smegenų traumos. Medikai rimtų sužeidimų nerado ir nustatė „nedidelį galvos sužeidimą bei smegenų sukrėtimą“, tačiau nurodė motinai atidžiai stebėti kūdikį artimiausias 48 valandas bei grįžti tolesniems tyrimams.

Victoria Diethardt „The Sun“ sakė, kad Cescas Fabregasas atsiprašė jos iš karto po incidento, su ja kalbėjosi ir futbolininko mylimoji Daniella Semaan (41 m.), kuri dar davė ir savo telefono numerį.

Vida Press nuotr./Cescas Fabregasas ir Daniella Semaan
Vida Press nuotr./Cescas Fabregasas ir Daniella Semaan

„Ji pažiūrėjo į mano sūnų ir pasakė „Esu tikra, kad jam viskas bus gerai“, bet įdomu, kaip ji pati jaustųsi, jeigu tai nutiktų jos kūdikiui? – sakė Victoria Diethardt. – Ji tvirtino, kad tai viena iš jos dukrų spyrė kamuolį, o ne jos partneris. Ji sakė, kad man vakare paskambins pasiklausti, kaip laikosi Markas – bet aš iš jos daugiau nieko nebegirdėjau.“

Moteris tvirtino, kad iki pat dabar labai nerimauja dėl savo sūnelio sveikatos. Ji taip pat žada imtis teisinių veiksmų prieš garsų futbolininką, kuris per savaitę uždirba apie 150 tūkst. svarų, kad šis padengtų jos sūnaus gydymo išlaidas. O jeigu paaiškės, kad kūdikio patirta trauma turės padarinių ateityje, sieks, kad Cescas Fabregasas už tai mokėtų visą gyvenimą.

Cesco Fabregaso atstovas spaudai „The Sun“ sakė, kad kamuolį „nestipriai“ spyrė Daniellos Semaan dukra ir ji bei futbolininkas „labai atsiprašinėjo“ Victorios Diethardt, bandė su ja susisiekti, kad gautų žinių apie berniuko būklę.

15min primena, kad vos praėjusią savaitę Cescas Fabregasas ir jo partnerė Daniella Semaan susilaukė trečio vaiko – jiems gimė berniukas, kurį tėvai pavadino Leonardo. Nuo 2011-ųjų kartu esanti pora turi dar dvi dukras – Lią (4 m.) ir Capri (1,5 m.). Iš pirmosios santuokos su libaniečių nekilnojamojo turto magnatu Elie Taktouku gražuolė Daniella Semaan turi dar du vaikus – dukrą Marią (17 m.) ir sūnų Josephą (13 m.).

„Scanpix“ nuotr./Cescas Fabregasas ir Daniella Semaan
„Scanpix“ nuotr./Cescas Fabregasas ir Daniella Semaan

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius