Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gali būti iškasti M.Jacksono palaikai

Pranešama, kad gali būti iškasti velionio popdievaičio Michaelo Jacksono palaikai, mat jo gydytojas to reikalauja.
M.Jacksono gydytojas Conradas Murray
M.Jacksono gydytojas Conradas Murray / „Scanpix“ nuotr.

Conradas Murray, kuriam pateikti kaltinimai dėl dainininko mirties, kaip pranešė amerikiečių bulvarinis leidinys „National Enquirer“, desperatiškai mėgina gauti kuo švelnesnę bausmę. Pasak šaltinių, norima, kad gydytojui būtų panaikinti kaltinamai dėl nužudymo ar netyčinės žmogžudystės suleidus stiprių vaistų.

„Tyrimas trunka jau 7 mėnesius, akivaizdu, kad gydytojas C.Murray įsipainiojęs. Esu įsitikinęs, kad jo atstovai svarsto visus įmanomus variantus, kaip jį ištraukti. Svarstoma net galimybė iškasti Michaelo kūną“, – leidiniui sakė į atsargą išėjęs specialusis Federalinių tyrimų biuro agentas Tedas Gundersonas.

Anot jo, C.Murray gynėjai mėgins įtikinti, kad paskutinė suleista injekcija tebuvo viena iš daugelio – daugybė gydytojų išrašė atlikėjui vaistų, jais pumpavo jį daugybę metų.

„Yra daugybė įrodymų, kad paskutinė C.Murray suleista propofolio injekcija buvo lemtinga. Tačiau Michaelas buvo priklausomas nuo vaistų daugybę metų, o gydytojas pažinojo jį vos porą savaičių. Advokatai tikisi, kad prisiekusiųjų sprendimą toks argumentas sušvelnins“, – sakė T.Gundersonas.

Anot jo, kaltintojai – M.Jacksono šeima – neabejotinai bus prieš palaikų iškasimą, tačiau atsargus teisėjas gali nuspręsti, kad kūno ekshumavimas ir ketvirtasis skrodimas gali būti raktas į visus atsakymus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius