Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybių makiažo klaidos (nuotraukos)

Garsūs žmonės stebimi lyg pro padidinamąjį stiklą net ir tuomet, kai jie to visai nenori. Akivaizdu, kad net pačioms gražiausioms pasaulio moterims kartais pristinga laiko „nusipiešti“ tobulą veidą. Kur kas dažniau dailius jų veido bruožus išdarko netobulas apšvietimas ar nepatyrusio vizažisto ranka.
Diana Ross
Diana Ross / AOP nuotr.

Nicole Richie (29)

Nicole norėjo paryškinti savo gražias ir išraiškingas akis, tačiau šįkart ji persistengė, kai ant apatinio akių voko užtepė tiek pat šešėlių, kiek ant viršutinio.

Pamela Anderson (43)

Nelengva paslėpti plastinės chirurgijos specialistų klaidas makiažo priemonėmis, o bandyti jas paryškinti – dar blogiau. Įdomu, ko siekia Pamela nusipiešdama tokio ilgio akių kontūrus ir pieštuku apvesdama silikono pripumpuotas lūpas?

Katie Price-Jordan (32)

Panašu, kad ši moteris nori tapti tamsiaplauke barbe. Katie, veido odą padengusi itin storu pudros sluoksniu, prisiklijavusi blakstienas, ryškiai padažiusi akis, o lūpas – nuodingai rausvos spalvos lūpų dažais, labiau primena lėlę, bet ne gyvą moterį.

Victoria Beckham (36)

Išraiškinga, tačiau nedidelė stiliaus ikonos burna vizualiai dar labiau sumažėjo pasirinkus netinkamą lūpų dažų spalvą. Maža to, raudonos lūpos Victorią pasendino dešimčia metų.

Diana Ross (66)

Dainininkė puikiai žino, kokio rezultato nori pasiekti dažydamasi. Sodrias ir ryškias spalvas Diana naudoja net ir tokioje, atrodo, niekuomet nedažomoje vietoje kaip smakras.

Mary Kate Olsen (24)

Ir veidas pernelyg blyškus, ir močiučių mėgstama lūpų dažų spalva, ir visiškai nederantys rausvai rudi akių šešėliai. Verdiktas: reikėtų nedelsiant nusiprausti!

Keira Knightley (25)

Nusprendusi pasidaryti dūminių akių makiažą, aktorė tik subjaurojo savo grožį. Dėl storų akių kontūrų linijų Keira atrodo panaši į mergiotę iš darbininkų rajono.

Scarlett Johansson (25)

Prieš keletą dešimtmečių būtų kilęs įtarimas, kad Scarlett prijaučia raudoniesiems. Šįkart tenka pripažinti, kad kino žvaigždė prašovė pro šalį pasirinkusi akių šešėlių atspalvį ir be reikalo paryškinusi vidinį akių voką.

Jennifer Lopez (41)

Pernelyg šviesus veido atspalvis gyvybingumu trykštančiai Jennifer netinka. Aktorė ir dainininkė atrodo liguistai. Tokią jos išvaizdą dar labiau pabrėžia tamsiai raudonos spalvos lūpų dažai ir tamsus akių makiažas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius