Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsių mamų ir jų vaikų vasara

Atėjus vasarai daugiau laiko su šeimomis praleisti stengiasi ir pasaulio garsenybės – vis dažniau įžymias mamytes galima pastebėti su savo atžalomis nerūpestingai žaidžiančias, besimėgaujančias geru oru ar bent jau einančias pasivaikščioti.
Heidi Klum
Heidi Klum / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Viena žaviausių besilaukiančių moterų vadinama supermodelis Heidi Klum vaikštinėdama Niujorke, regis, tiesiog švytėjo. Gražuolė vilkėjo laisvą palaidinę, mūvėjo trumpus džinsinius šortus, o nuo saulės slėpėsi po tamsintais akiniais, buvo matyti jau nemažas jos pilvukas. H.Klum nuotraukas rasite čia.

Ketvirtojo vaiko besilaukianti 36-erių moteris dieną mieste leido su trimis savo vakais ir mama Erna. H.Klum ir Sealo jauniausiam vaikui Johanui dveji, jo broliui Henry – treji, modelis taip pat turi vyresnę dukterį Leni, kurios tėvas milijonierius – Flavio Briatore. Kaip pranešė Dailymail.co.uk, H.Klum su šeima jau keletą savaičių yra dažni Niujorko parkų lankytojai. Moteris gimdyti turėtų rudenį, manoma, kad gims mergaitė.

B.Spears – į Eifelio bokštą

Britney Spears šiuo metu įtemptai koncertuoja, tačiau viešėdama Prancūzijos sostinėje Paryžiuje nepraleido progos su vaikais pasigrožėti miesto panorama nuo garsiojo Eifelio bokšto. B.Spears nuotraukas rasite čia.

Pasak žurnalistų, dainininkės sūnūs Jaydenas Jamesas ir  Seanas Prestonas kildami su mama pavakarieniauti garsiajame Paryžiaus monumente įkurtame restorane „Altitude 95“ atrodė kiek sunerimę. B.Spears buvo susižavėjusi bokštu, juolab kad vakarienė buvo numatyta būtent tuo metu, kai leidžiasi saulė. Paryžiuje praleisti laisvą vakarą B.Spears nutarė pabaigusi savo tris koncertus šiame mieste, prieš pasirodymus Belgijoje. Susitarusi su buvusiu sutuoktiniu Kevinu Federline’u, B.Spears per visą koncertų turą vežasi sūnus.

Paryžiuje – ir Madonna

Dailymail.co.uk žurnalistai ironizuoja, kad naujausiam popkaralienės Madonnos „šeimos priedui“ – 4-metei Mercy iš Malavio – tenka pratintis prie daug ko. Pirmoji mažylės kelionė su naująja mama buvo į Paryžių. Čia mergaitė vos spėjo dairytis, tai užfiksavo ir minia fotografų, pasitikusių Madonnos šeimą, atvykusią į prabangų Paryžiaus viešbutį „Ritz“. Tiesa, Madonna greičiausiai B.Spears pėdsakais neseks ir Eifelio bokštu nesimėgaus – vakar ji turėjo koncertuoti. Po jo 50-metė atlikėja turėtų patraukti į Belgiją. Madonnos nuotraukas rasite čia.

H.Berry muilo burbulai

Viena dailiausių garsenybių vaikų vadinamai Suri Cruise, britų žurnalistų tvirtinimu, atsirada dar viena konkurentė. Tai angeliško grožio aktorės Halle Berry duktė Nahla. Visas mažylės grožis atsiskleidė, kai ji su tėvais 42-ejų H.Berry ir 33-ejų jos partneriu, kanadiečių modeliu Gabrieliu Aubry leido laiką Majamio paplūdimyje. H.Berry nuotraukas rasite čia.

15 mėnesių mergaitė, aprengta dailiu vaikišku maudymosi kostiumėliu, kėlė šypsenas aplinkiniams, o garsieji tėvai stengėsi visaip užimti Nahlą. H.Berry su dukrele žaidė pūsdama muilo burbulus. G.Aubry rodė dėmesį abiem mylimoms moterims – jie lakstė palūdimyje ir pliuškenosi vandenyne. Nahla savo vikrumą įrodė vaikydamasi balandžius, o vaidindama suaugusiąją ant nosies net mėgino užsidėti mamos akinius. Britų žurnalistai giria H.Berry, kuri, anot jų, nėra iš vadinamosios Holivudo motinystės mokyklos, kai mamos vaikų priežiūrą patiki auklėms. Gražuolė pati rūpinasi dukra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius