Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsių moterų vasaros dietos

Kiekvienai smalsu sužinoti, kokių gudrybių griebiasi žinomos moterys, kad vasarą galėtų nevaržomai puikuotis tobulais kūnais. Juk bet kuri garsi silpnosios lyties atstovė, skirtingai nei mes, tiesiog paniškai bijo savo nepageidaujamus riebaliukus išvysti žurnalų puslapiuose.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez / Scanpix nuotr.

Jennifer Lopez (40)
Špinatai, špinatai...

Po dvynių gimimo aktorės dietologas jai rekomendavo... špinatų dietą. Lopez juos valgė triskart per dieną. Pusryčiams – omletas su špinatais, pietums – špinatų salotos, vakarienei – garuose paruošta mėsa arba žuvis su troškintais špinatais.
Prancūzai špinatus vadina organizmo šluota, nes šios daržovės gerina virškinimą, iš organizmo pašalina šlakus. Be to, špinatuose gausu vitaminų ir mineralų.

AOP nuotr./Eva Longoria Parker
AOP nuotr./Eva Longoria Parker

Eva Longoria Parker (35)
Kiaušinis, varškė ir arbata

Pasak Evos, jai reikia tik septynių dienų tam, kad visus galėtų nustebinti tobulomis kūno formomis. Kai Evos laukia fotosesija, kurioje teks pozuoti apsinuoginusiai, ji visuomet laikosi specialios dietos.
Pusryčiams – minkštai virtas kiaušinis. Po trijų valandų – apie 150 gramų liesos varškės ir arbata, dar po trijų – vėl varškė ir arbata. Paskui iki kito ryto galima gerti tik mineralinį vandenį. Jokios druskos ar cukraus! Tai itin griežta dieta, bet jau po trijų tokio maitinimosi dienų netenkama iki penkių kilogramų svorio.

AOP nuotr./Beyonce
AOP nuotr./Beyonce

Beyonce (28)
Kūno formas dailina daržovių dieta

Kartais Beyonce griebiasi itin veiksmingos dietos: dvi savaites valgo tik daržoves ir kas dvi valandas geria daug skysčių (vandens, sulčių be cukraus). Laikantis šios dietos, valgyti galima nuo 6 iki 12 kartų per dieną.
Tokios dietos patartina laikytis vasarą, nes daržovės aprūpiną organizmą vitaminais ir mineralais, o skysčiai apsaugo nuo troškulio. Deja, vaisių derėtų atsisakyti, mat moksliniais tyrimais įrodyta, jog juose esanti fruktozė moters liemenį ir klubus „papuošia“ nepageidaujamu riebalų sluoksniu.

AOP nuotr./Demi Moore
AOP nuotr./Demi Moore

Demi Moore (47)
Gyvo maisto fanatikė

Aktorė teigia, kad jos grožio paslaptis slypi mityboje. Demi valgo tik gyvą maistą, t. y. visi maisto produktai yra natūralūs, termiškai neapdoroti. Laikantis tokios dietos, galima valgyti tiek kartų per dieną, kiek tik užsimanote: be širdies graužaties galite nuolat mėgautis šviežiomis daržovėmis, uogomis, prieskoniniais augalais, grūdais ir netgi žalia mėsa (italų k. „carpaccio“) arba žuvimi, pavyzdžiui, sušiu.

AOP nuotr./Megan Fox
AOP nuotr./Megan Fox

Megan Fox (24)
Jos riebaliukus tirpdo... actas!

Neseniai ištekėjusi gražuolė negali atsispirti saldumynams, o kad nuo tokio maisto nesikauptų riebaliukai, Megan geria actą! Aktorė po pusryčių, pietų ir prieš miegą išgeria stiklinę vandens, į kurią įpila du arbatinius šaukštelius obuolių acto.
Gydytojai įspėja, kad obuolių acto ir vandens mišinys panaikina ne tik nepageidaujamus kilogramus, bet ir greitai sutrikdo mėnesinių ciklą. Laikytis tokios „dietos“ rekomenduojama ne ilgiau nei savaitę.

AOP nuotr./Halle Berry
AOP nuotr./Halle Berry

Halle Berry (43)
Iškrovos diena

Aktorė neslepia, kad prieš ypatingus renginius ar filmavimus ryžtasi iškrovos dienai. Tada ji valgo 1–2 kilogramus šviežių obuolių ir (arba) agurkų, virtų bulvių, išgeria du litrus vandens arba žaliosios arbatos, prieš naktį – stiklinę kefyro. Halle sako, kad po tokios dienos ryte atsibunda palengvėjusi 2–3 kilogramais, o veido oda tiesiog švyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius