Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gavusi „Oskarą“ Kate nusirengs „Playboy“?

Jei „Oskaras“, du „Auksiniai gaubliai“ ir „Bafta“ apdovanojimas aktorei Kate Winslet dar nesuteikė visiškos pilnatvės, gal spragą užpildys galimybė tapti „Playboy“ mergina.
Kol kas neaišku, ar Kate sutiks dalyvauti atviroje fotosesijoje.
Kol kas neaišku, ar Kate sutiks dalyvauti atviroje fotosesijoje. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Playboy“ imperijos tėvas Hugh Hefneris nutarė pagerbti talentingą britų aktorę, pasiūlydamas jai itin atvirą fotosesiją žurnalo viršeliui ir pagrindiniams puslapiams, rašo „The Sun“.

Jei Kate sutiks priimti iššūkį, ji papildys seksualių pasaulio moterų, nusirengusių populiariausiam vyrų žurnalui, kompaniją. Ant „Playboy“ viršelio jau puikavosi aktorės Marilyn Monroe, Sharon Stone, Pamela Anderson, taip pat „Oskaru“ įvertinta Charlize Theron.

82 metų „Playboy“ įkūrėjas H.Hefneris britų dienraščiui sakė: „Nėra jokios abejonės, kad mes labai domimės galimybe žurnalo viršelyje matyti Kate. Tai labai konkurencingas verslas, todėl rinkos atžvilgiu Kate šiuo metu laukiamiausia mūsų puslapiuose.“

Apsinuoginusi Kate nusifilmavo ne viename filme. Intymios scenos tokiuose filmuose kaip „Skaitovas“ ar „Titanikas“ buvo puikiai įvertintos tiek kino kritikų, tiek žiūrovų. Tačiau pati aktorė yra sakiusi, kad daugiau nesirodys ekrane nuoga, nes nenori būti priskirta vienai aktorių kategorijai. „Nenoriu tapti aktore, žinoma tik dėl sugebėjimo nusimesti drabužius“, – anksčiau sakė britų dienraščiui Kate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius