Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gėdijasi savo praeities

Agentą Džeimsą Bondą įkūnijantis aktorius Danielis Craigas atskleidė jaučiantis gėdą dėl to, kokiuose filmuose teko vaidinti praeityje.
Danielis Craigas
Danielis Craigas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Aktorius, kurio naujausias darbas kine „Pasipriešinimas“ buvo filmuotas Lietuvoje, tikina karjeros pradžioje filmavęsis juostose, kurias dabar pats vadina šlamštu,  rašo „The Sun“.

D.Craigas pasakojo, kad nuėjęs į vaizdajuosčių nuomos punktą ar parduotuvę ir radęs kokį nors savo filmą kasetę užmesdavo už lentynos. „Tačiau jie visuomet būdavo savo vietose kitą dieną“, – prisimena garsenybė.

40-metis D.Craigas, nors aktoriaus duoną valgo ne pirmus metus ir Holivude išgarsėjo jau senokai, prisipažįsta iki šiol susinervinantis, kai tenka dalyti interviu.

Per vieną interviu pokalbių laidoje vedėjui Jonui Stewartui aktorius prisipažino: „Sėdžiu čia prakaituojančiais delnais.“

Jau anksčiau aktorius atvirai pareiškė negalintis pakęsti minties, kad tapo toks populiarus, jog negali ramiai gyventi ir vaikščioti neatpažintas gatvėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius