Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerardas Butleris ir Jessica Biel: Mezgasi intriga

Ne taip seniai su Justinu Timberlake‘u išsiskyrusi aktorė Jessica Biel, regis, pasiruošusi naujiems santykiams.
Jessica Biel
Jessica Biel / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė UsMagazine.com, 29-erių J.Biel žurnalistų buvo pastebėta meiliai bendraujanti su 41-erių aktoriumi Gerardu Butleriu. Abu jie filmuojasi naujojoje režisieriaus Gabriele‘o Muccino juostoje „Playing the Field“. G.Butleris ir J.Biel pirmąsyk drauge buvo pastebėti per vieną gimtadienio vakarėlį Šreveporto mieste, JAV Luizianos valstijoje, kur ir vyksta filmavimas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Gerardas Butleris
Gerardas Butleris

„Gerardas vos atvykęs į gimtadienį iškart nuoskuodė prie Jessicos“, – sakė šaltinis. Po poros dienų aktoriai buvo pastebėti kartu siurbčiojantys kokteilius, kelissyk kartu vakarieniavo.

Tiesa, su Eonline.com žurnalistais kalbėjęsis G.Butlerio bičiulis teigė, kad jo draugas ir J.Biel tėra draugai ir Holivudo širdžių ėdikas kol kas rimtiems santykiams nenusiteikęs.

Filmas „Playing the Field“ papasakos istoriją, apie buvusį profesionalų atletą, besistengiantį susigrąžinti formą ir pasitikėjimą savimi treniruojant sūnaus futbolo komandą. Čia pat pasipainioja ir žavios komandos narių motinos... Kino juostoje taip pat filmuojasi ir garsioji Uma Thurman.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius