Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerbėjai džiūgauja – Sarah Jessica Parker patvirtino, kad bus trečiasis „Sekso ir miesto“ filmas

Žaviųjų „Sekso ir miesto“ moterų gerbėjos gali ruoštis naujai damų galios ir mados porcijai, mat filmo kūrybinė grupė jau netrukus imsis darbo filmavimo aikštelėje filmuodama jau trečiąjį filmą.
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anksčiau šią savaitę buvo pasirodę žinių, kad žiūrovų mylima ketveriukė iš Niujorko vėl susiburs tam, kad pasirodytų naujajame televizijos serialo „Seksas ir miestas“ sezone. Dabar viena iš serialo bei ankstesnių filmų aktorių Sarah Jessica Parker atskleidė, kad netolimoje ateityje bus nufilmuotas ir trečiasis pilno metro filmas „Seksas ir miestas“. „Filmas bus ir jau žinau jo istoriją. Ji nedidelė, bet, manau, turi būti papasakota. Vienintelis klausimas – kuriuo metu būtų geriausia ją rodyti“, – JAV žurnalui „Parade“ sakė S.J.Parker.

Dailymail.co.uk žiniomis, Holivude sklando kalbos, kad būsima juosta papasakos „Sekso ir miesto“ priešistorę ir bus pastatyta pagal Candace Bushnell romaną „Kerės dienoraščiai“ (angl. „The Carrie Diaries“). Jame pasakojamas Kerės, Mirandos, Samantos ir Šarlotės gyvenimas dar iki tol, kol jos tampa pilnavertėmis prabangiojo Manheteno gyventojomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius