Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerbėjai mėgino „aplankyti“ Johnny Deppą

Londone besifilmuojantis Johnny Deppas – tikra pramoga vietos gyventojams. Nors tik laimingiesiems pasiseka pamatyti gyvą aktorių savo akimis, kai kurie iš jų prasimano net labai išradingų susitikimo būdų.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Johnny Deppas

Du apgavikai, apsirengę veiksmo filmo herojais apmulkino apsaugą ir mėgino įsėlinti į garsiojo Holivudo aktoriaus J.Deppo asmeninį vagonėlį, kuriuo jis naudojasi filmuodamasis naujajame filme apie Karibų jūros piratus.

Pasinaudoti proga susitikti su žvaigžde nutarę vyrai tikslo nepasiekė, mat jiems kelią pastojo keletas akimirksniu pasirodžiusių tvirtų apsauginių. „Ta porelė išlėkė iš jo vagonėlio kaipmat – asmeniniai Johnny sargybiniai nepriekaištingi, pro juos nepraslysi. Kostiumais apsivilkę vyrukai manė, kad taip jie niekam neužklius, tačiau aktoriaus sargyba labai akyla“, – sakė Thesun.co.uk šaltinis.

Paaiškėjo, kad nedorėliai „pasiskolino“ savo aprangą iš filmavimo aikštelėje esančių rūbinių. Žurnalistai svarsto, kad aktoriaus gerbėjus tokiam žygiui galėjo įkvėpti garsenybių mėgdžiotojo Darreno Potterio pokštas. Prieš savaitę jis apmulkino apsaugą įsėlinęs į aktoriaus vagonėlį apsimetęs pačiu J.Deppu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius