Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerbėjų Mančesteryje nušvilptas Justinas Bieberis metė mikrofoną ir paliko sceną: žiūrėkite vaizdo įrašą

Gerbėjų Mančesteryje nušvilptas dainininkas Justinas Bieberis supyko ir tiesiog nulipo nuo scenos, rašo Mirror.co.uk.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr.

Mančesteryje, Didžiojoje Britanijoje, J.Bieberis koncertavo sekmadienį. Jo koncertas klostėsi visai ne taip, kaip planuota: vietoj to, kad atliktų didžiausius savo hitus ir būtų išlydėtas ovacijomis, scenoje užsikalbėjęs J.Bieberis buvo nušvilptas gerbėjų ir smarkiai įsižeidė.

Kaip rašo Mirror.co.uk, Mančesterio scenoje J.Bieberis noriai leidosi į pamąstymus ir gerbėjams daugiau kalbėjo nei dainavo.

Tai publiką papiktino: garsenybei stovint scenoje ir šnekant, įsiaudrinusi minia nusprendė parodyti, kas čia vadas, ir J.Bieberį nušvilpė.

O jis įsižeidė. Taip smarkiai, kad supykęs paliko mikrofoną ir nulipo nuo scenos. Kurį laiką publika nesuprato, kas įvyko, ir liko nežinioje – tęsis koncertas ar ne.

VIDEO: Justin Bieber throws down his mic and storms off stage

Bet po kelių minučių J.Bieberis į sceną grįžo ir tarė: „Mančesteris negali pakęsti mano kalbų, taigi nekalbėsiu.“ Ir iš tiesų, toliau atlikėjas scenoje tik dainavo, ir nebesakė nieko.

Toks incidentas tučtuojau tapo apkalbų objektu socialiniuose tinkluose. Antai viena gerbėja apie įvykį suskubo pranešti „Twitter“ tinkle: „Nušvilptas Justinas numetė mikrofoną ir nulipo nuo scenos.“

J.Bieberio elgesiu pasibaisėjo net ištikimiausi gerbėjai. „Justino Bieberio gerbėjai nuolat randa priežasčių pateisinti jo š***ną požiūrį. Atsimerkite, kvailiai“, – tulžį „Twitteryje“ liejo kitas gerbėjas.

Tiesa, atsirado ir tokių, kurie J.Bieberį stojo ginti. Neva atlikėjas norėjo būti išgirstas ir visai nenusipelnė tokios publikos reakcijos.

„Aš tik noriu, kad šios dienos šou jam jau būtų praeityje. Man plyšta širdis matyti, kad publika jam buvo tokia nepagarbi“, – rašė J.Bieberiui vis dar ištikima gerbėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Justinas Bieberis persikėlė gyventi į Londoną: išsinuomojo dvarą su 15 miegamųjų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius