Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geri Halliwell į savo filmą mėgins prisivilioti Clooney

Buvusi grupės „Spice Girls“ narė Geri Halliwell nori, kad jos kuriamo animacinio filmuko personažus įgarsintų George'as Clooney ir Bradas Pittas.
G.Halliwell
G.Halliwell / „Scanpix“ nuotr.

Dainininkė dės visas įmanomas pastangas, kad tik prikalbintų Holivudo svajonių jaunikius prisidėti prie jos kuriamo filmo, statomo pagal pačios rašytą vaikišką knygutę „Ugenia Lavender“.

Žvaigždė kalbėjo: „Su Bradu Pittu aš nieko nesitariau, tad nelabai tikėtina, kad jis sutiks, bet labai stengiuosi, kad visų dievinamas George‘as prisijungtų prie komandos. Mano filmuke pasirodys Bradley Littas bei daktaras Clooney, kuris priima Ugenios naujagimę sesutę „Garrods“ parduotuvėje. Aš mąstau, kas panašiausi į šiuos personažus“.

36-erių Geri, kuri yra filmuko scenarijaus autorė, nusprendė pati įgarsinti pagrindinę veikėją Ugenią. Ieškodama, kas galėtų įkūnyti jos sukurtus veikėjus, ji nusprendė paprašyti pagalbos anglų futbolininko Wayne'o Rooney.

Didžiosios Britanijos laikraščiui „Daily Mirror“ ji sakė: „Ugenios draugas beprotis Trevoras tiek savo išvaizda, tiek charakteriu man labai primena Wayne'ą Rooney. Labai viliuosi, kad ji sutiks jį įgarsinti. Manau, kad jis neatsisakys, nes tai labai linksmas darbas. Tik įsivaizduokite, kaip būtų nuostabu įkalbėti George'ą Clooney, Bradą Pittą ir Wayne'ą Rooney“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius