Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtų moterų pakęsti negalinti Gwyneth Paltrow viešai pasipasakojo apie gimtadienio pagirias

Šią savaitę 39-erių sulaukusi aktorė Gwyneth Paltrow gimtadienį atšventė linksmai ir nepraleido progos išlenkti taurelę.
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Gwyneth Paltrow

Sveiku gyvenimo būdu garsėjanti aktorė ne sykį yra pasakojusi apie savo griežtai reguliuojamą mitybą ir uoliai lankomas sporto treniruotes. Tačiau net ir G.Paltrow reikia atsipalaiduoti – tą akivaizdžiai parodė antradienį vykęs jos gimtadienio vakarėlis. Negana to, kitą dieną aktorę aplankė sunkios pagirios, kurias ištverti jai teko iš Niujorko per Atlantą skrendančiame lėktuve.

„Bandau gydytis nuo baisių pagirių. Nėra nieko blogiau kaip pradėti skrydį per vandenyną netekus daug skysčių“, – apie rytinę savijautą savo „Twitter“ svetainėje rašė G.Paltrow.

Aktorei neįprastą elgesį kaip mat pastebėjo jos kolegos. Komediantė Alexandra Wentworth palinkėjo G.Paltrow linksmų pagirių, tvirtindama, jog girdėjo, kad vakarėlis buvo pašėlęs. „Man per daug pylė, tai ne mano kaltė. Ar mano?“ – juokais atsakė aktorė. Kiti bičiuliai „Twitter“ svetainėje linkėjo jai iš širdies pasimėgauti lėktuve esančio baro asortimentu.

Šis nuotykis gana ironiškas, mat su sutuoktiniu Chrisu Martinu, grupės „Coldplay“ lyderiu, dviejų vaikų susilaukusi moteris anksčiau teigė negalinti pakęsti girtų moterų.

„Nesu mėgstanti išgerti. Paskutinįsyk prisigėriau per atostogas Ispanijoje prieš trejus metus. Man atrodo, tai bjauru. Man labai nepatinka girtos moterys, tai išties kenkia įvaizdžiui. Tai labai netinkama ir man nepriimtina“, – „Guardian“ 2006-aisiais sakė G.Paltrow. Ji pridūrė nemėgstanti laiko leisti kompanijoje su išgėrusiais asmenimis. „Nebendrauju su geriančiais žmonėmis. Kai žmogus girtas, tai gėdinga, jis atrodo kaip kvailys“, – tada tikino aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius