Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Golfo superžvaigždė Woodsas po sekso skandalo išsiskyrė su žmona

Geriausias pasaulyje golfo žaidėjas Tigeris Woodsas, kuris praėjusių metų pabaigoje atsidūrė triukšmingo sekso skandalo epicentre, pirmadienį išsiskyrė su žmona švede Elin Nordegren.
Elin Nordegren ir T.Woodsas susituokė 2004 metais
Elin Nordegren ir T.Woodsas susituokė 2004 metais. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Tigeris Woodsas

T.Woodsas, laikomas turtingiausia pasaulio sporto žvaigžde, ir buvusi manekenė bei auklė E.Nordegren paskelbė pareiškimą, kuriame patvirtinamas skyrybų faktas.

Tai nebuvo netikėta žinia, mat T.Woodsui viešai prisipažinus dėl neištikimybės beveik neabejota, jog skyrybos anksčiau ar vėliau įvyks.

Poros santuoka buvo nutraukta Floridoje, Bėjaus apygardos teisme.

„Šalių santuoka nepataisomai žlugo“, – rašoma teismo dokumente, kuris paskelbtas apie garsenybių gyvenimą rašančiame tinklalapyje TMZ.com.

Bendrame T.Woodso ir E.Nordegren pareiškime, kurį išplatino jų advokatai, neužsimenama apie finansines skyrybų sąlygas. Advokatai atsisakė nurodyti, ar esama tokio susitarimo.

Pareiškime nurodoma, kad pagal skyrybų nutartį buvę sutuoktiniai drauge rūpinsis dviem mažamečiais vaikais. Pareiškime taip pat prašoma gerbti šeimos privatumą.

„Esame nuliūdę, kad nutrūko mūsų santuoka, ir linkime vienas kitam geriausios kloties ateityje“, – sakoma bendrame buvusių sutuoktinių pareiškime, kuris taip pat paskelbtas T.Woodso tinklalapyje http://web.tigerwoods.com.

T.Woodsas, kuris yra keturiolika kartų laimėjęs svarbius čempionatus, balandį grįžo į didįjį sportą po penkių mėnesių pertraukos, kurią padarė tikėdamasis atitaisyti skandalo dėl jo neištikimybės padarytą žalą asmeniniam gyvenimui.

Šis skandalas, dėl kurio T.Woodsas prarado iki 35 mln. JAV dolerių pajamų pagal rėmimo sutartis, įsiplieskė pernai lapkričio pabaigoje, kai daugiau nei dešimt moterų, pradedant kokteilių padavėja ir baigiant pornografijos filmų žvaigžde, papasakojo žiniasklaidai turėjusios intymių santykių su atletu.

Viskas iškilo į viešumą per keistą incidentą, kai T.Woodsas po audringo kivirčo su žmona paryčiais netoli savo prabangių namų Floridoje automobiliu rėžėsi į vandens kolonėlę ir medį. Tuomet E.Nordegren policijos pareigūnams pasakojo golfo lazda iškūlusi jo automobilio galinį stiklą.

Vasarį sportininkas viešai atsiprašė už tai, kad buvo neištikimas, ir lankė terapijos kursus. „Buvau neištikimas, turėjau romanų, apgaudinėjau“, – tuomet sakė T.Woodsas.

T.Woodsas ir E.Nordegren augina trejų metų dukterį Sam Alexis ir vasarį gimusį sūnų Charlie Axelį.

„Nors nebesame susituokę, auginame du nuostabius vaikus. Jų laimė buvo ir visuomet bus mums abiem svarbiausias dalykas“, – teigiama poros pareiškime.

„Ateinančios savaitės ir mėnesiai jiems nebus lengvi, nes mums teks prisitaikyti prie naujos situacijos šeimoje, todėl mums nepaprastai svarbus mūsų privatumas“, – pabrėžiama jame.

Nelengvas grįžimas į didįjį sportą

Į didįjį sportą grįžęs T.Woodsas žaidė permainingai. Šįmet jis devynis kartus dalyvavo JAV čempionato varžybose, tačiau atletui dar nepavyko iškovoti nė vienos pergalės. Prieš turnyrą „WGC – Bridgestone Invitational“ jis prisipažino negalėjęs treniruotis tiek, kiek įprasta.

Kai į viešumą iškilo meilės romanai, golfo karalius prarado reklamos sutartis su tokiomis kompanijomis kaip „Accenture Plc“ ir AT&T Inc. Kiti komerciniai rėmėjai, tarp jų prekių ženklą „Gillette“ valdanti „Procter & Gamble“, paskelbė „apribojantys“ jo dalyvavimą savo reklamose, tačiau sutarčių nenutraukė.

Baigęs skyrybų procesą T.Woodsas, kuris dėl golfo turnyrų būna dažnai išvykęs, stengiasi kiek įmanoma daugiau laiko praleisti su vaikais.

„Gyvenimas pasikeitė, – sakė jis. – Nesitreniruoju tiek, kiek anksčiau ir kiek man derėtų. Mano vaikai yra svarbiau.“

Praėjusių metų pabaigoje kilęs skandalas išsklaidė geriausiu savo kartos golfo žaidėju laikomo T.Woodso neįveikiamumo aurą. Po pernai lapkritį vykusio Australijos „Masters“ turnyro jam iki šiol nė vienose varžybose nepavyko iškovoti pergalės.

T.Woodsas gimė 1975 metų gruodžio 30 dieną Saiprese, Kalifornijoje, JAV armijos pulkininko leitenanto Earlo Woodso ir tailandietės Kultidos šeimoje. Krikštydami tėvai davė berniukui Eldricko vardą, tačiau velionis jo tėvas būsimą golfo žvaigždę praminė Tigeriu, pagerbdamas vietnamiečio kario, gero draugo, atminimą.

T.Woodsas sako, kad mėgindamas grąžinti gyvenimą į vėžes atsigręžęs į budizmą, kurį išpažino jo motina. Dabar visuose turnyruose sportininkas ant rankos riešo ryši budistų laiminamąjį raištelį.

„Pastaruosius devynis mėnesius gyvenimas buvo išties sudėtingas, – sakė T.Woodsas Profesionalių golfo žaidėjų asociacijos (PGA ) čempionate. – Tačiau mano tėtis visuomet sakydavo: „Tiesiog leisk gyvenimui tekėti savo vaga. Buvo akimirkų, kai turėjau pats sau tai ištarti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius