Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražuolės nepaliauja varžytis

Net būdamos labai garsios pasaulyje pripažintos gražuolės nepaliauja varžytis dėl dėmesio ir kontraktų. Izraelio modelis ir buvusi aktoriaus Leonardo DiCaprio mergina Bar Refaeli pakeitė kitą aktoriaus buvusiąją brazilų gražuolę Gisele Bundchen vienoje reklamos kampanijoje.
Gisele Bundchen
Gisele Bündchen / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo dailymail.co.uk, brazilų modeliui turėtų būti nelengva suvokti, kad visose gyvenimo srityse jai ant kulnų lipa šviesesnių plaukų ir 5-eriais jaunesnė B.Rafaeli.

Po maždaug ketverius metus trukusios 29-erių G.Bundchen ir 34-erių L.DiCaprio draugystės, kuri nutrūko 2005-aisias, aktorius kaipmat susiburkavo su izraeliete, kuri tikrai nesisielojo dėl sudėtingas skyrybas ištvėrusios brazilės.

Birželį 24-erių sulaukusios B.Rafaeli keliai lyg tyčia nuolat kertasi su G.Bundchen. Be istorijos su L.DiCaprio, B.Rafaeli mynė Gisele ant kulnų reklamuojant „Victoria's Secret“ drabužius, o dabar išstūmė ją, buvusį drabužių kompanijos „Rampage“ reklamos veidą, iš šios pozicijos. Internete kaipmat pasklido ir naujosios B.Rafaeli nuotraukos. Jose – puikia figūra besipuikuojanti mergina  guli ant sofos, laiptų, geidulingu žvilgsniu vilioja žiūrovą.

Abiejų supermodelių nuotraukas rasite čia.

B.Rafaeli nuo pat akimirkos, kai pateko į tarptautinę modelių sceną, buvo pakrikštyta Naująja Gisele. Brazilų žiniasklaidos duomenimis, G.Bundchen pageidavimų sąraše dėl kontraktų sudarymo ir nutraukimo net numatytas punktas, kad ji niekada neis vienu podiumu su B.Rafaeli.

Pasak Dari Mardero, kompanijos „Rampage“ rinkodaros vadovo,  buvo ieškoma kažko „šviežio ir naujo“, kad pakeistų G.Bundchen, kuri reklamavo šį prekės ženklą pavasario ir vasaros sezoną. „Ieškojome šviežio veido ir, vos sutikę Bar, ją pamilome. Ji – miela, jauna, seksuali ir nuostabiai graži“, – liaupsių B.Rafaeli negailėjo D.Mardero.

Tiesa, Gisele veikiausiai per daug nesisielos dėl šio praradimo, mat šiuo metu laukiasi kūdikio nuo sutuoktinio Tomo Brady, su kuriuo susituokė šių metų vasarį. Mažylis pasaulį turėtų išvysti kitų metų vasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius