-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Halle Berry: „Dėl dukters mesčiau aktorystę“

Gražuolė aktorė ir buvęs modelis Halle Berry patikino žurnalistus, kad dėl savo 2-ejų metų duktės Nahlos, kurios susilaukė su buvusiu partneriu Gabrieliu Aubry, neabejodama mestų aktorės karjerą. H.Berry Showbizspy.com pasakojo, kad nuo tada, kai tapo motina, prioritetai jos gyvenime labai pasikeitė ir karjera nebėra vienoje pirmųjų eilučių.
Halle Berry
Halle Berry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Vaikai viską pakeičia ir dabar turiu svarbesnį tikslą būti šiame pasaulyje. Dievinu kurti filmus, bet viską atiduočiau, kad būčiau su savo dukra, jei tik reikėtų. Ji – mano gyvenimo meilė“, – šiltai kalbėjo 44-erių H.Berry. Aktorė pridūrė, kad Nahla ją pavertė geresniu žmogumi. „Dabar ką besakyčiau, ką bedaryčiau visada pagalvoju, kas geriausia jai“, – atviravo garsi moteris.

Tiesa, tai nereiškia, kad H.Berry tapo pernelyg rūpestinga nuoboda. „Kai susilauki vaiko, kai kuriuos dalykus patirti iš naujo. Niekada taip garsiai nesijuokiau, nepamenu, kad būčiau dariusi tiek kvailų dalykų, o dabar galiu viską, kad tik ji juoktųsi. Ji pažadino manyje vaiką“, – šypsojosi aktorė.

Jaučiu pilnatvę ir esu laiminga.Šiuo metu H.Berry susitikinėja su buvusiu dainininkės Kylie Minogue mylimuoju, aktoriumi Oliver Martinezu. Beje, aktorės teigimu, duktė Nahla turėjo įtakos ir jai renkantis draugą. H.Berry pridūrė esanti laiminga su O.Martinezu.

„Tiesiog esu mergina, kuri sutiko vaikiną, mergina, kuriai jis patiko, o jam patiko ji. Taip viskas buvo. Norėjau tą pajusti seniai ir taip įvyko. Jaučiu pilnatvę ir esu laiminga. Išgyvenau daug pakilimų ir nuopuolių. Žinoma, tai man padėjo – dabar stengiuosi nekilti per aukštai ir per žemai nekristi“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius