Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Halle Berry labai išsigando pametusi dukrą prekybos centre

Holivudo aktorė Halle Berry neseniai buvo patyrė didelį išgąstį, kai jos mažametė dukra Nahla pasimetė viename dideliame prekybos centre.
Halle Berry
Halle Berry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Garsenybė buvo vienoje drabužių parduotuvėje, kai apsižiūrėjo, jog šalia jos nebėra trejų metų atžalos.

Motina prisipažino, kad ji „tiesiog pakvaišo“ ir kad pareikalavo darbuotojų uždaryti parduotuvę, kol mažametė buvo rasta.

Motina prisipažino, kad ji „tiesiog pakvaišo“ ir kad pareikalavo darbuotojų uždaryti parduotuvę, kol mažametė buvo rasta.

Ji pasakojo televizijos pokalbių laidos vedėjai Ellen DeGeneres: „Kiekviena mama žino, ką reiškia pamesti savo vaiką prekybos centre. Tave išpila prakaitas. Maždaug 30 sekundžių buvau tiesiog pakvaišusi. Buvau palūžusi. Maniau, kad galva atsiskirs nuo mano kūno.“

„Stovėjau ten ir laikiau ją už rankos – prisiekiu, tikrai. Staiga pažvelgiau žemyn į etiketę su kaina ir ji atsitraukė per porą sekundžių. Žinau tik tiek, kad apsidairiau ir pajutau – žybt! Jos nebėra. Pasakiau: „Nahla? Nahla? Nahla?“ – Dingo. Mano širdis pradėjo daužytis... Šaukiau: „Uždarykit parduotuvę! Uždarykit duris! Mano dukra dingo!“, – sakė aktorė.

Tačiau H.Berry buvo priversta atsiprašyti parduotuvės darbuotojų, kai Nahla išniro iš už vienos drabužių kabyklos – saugi ir sveika.

„Ji buvo visai šalia manęs – kitapus kabyklos, kur buvo sukabintos kelnės. Visai čia pat. Pasijutau tarsi lunatikė ir smarkiai susigėdau – ji tiesiog iškišo galvą, tarsi sakydama „Labas“, – dalijosi įspūdžiais garsenybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius